Για να γυρίσει ο ήλιος (εξακολουθεί) να... "θέλει δουλειά πολλή" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Για να γυρίσει ο ήλιος (εξακολουθεί) να...
Έχουν... "πλάκα" (χιούμορ) στο ΚΙΝΑΛ Τρικάλων !
- Νομίζουν (και συμπεριφέρονται) σαν να αποτελούν (ακόμη) το "κέντρο" σε ότι αφορά τις αποφάσεις για το "μέλλον" της πόλης !!!


- (Για το μέλλον της... μείζονας αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα θα ήταν πιό... ρεαλιστικό)!- Το... καλύτερο: "τώρα έχουμε εσωκομματικές δεν γίνεται να ασχοληθούμε με κάτι άλλο" (θα... περιμένετε) !!!

 
Λώρεν Κασσοπούλου στη Λέσχη 97,6

Την άποψη της για τη χθεσινή συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης του Κώστα Κρεμμύδα εξέφρασε στη Λέσχη 97,6 η γραμματέας της τοπικής του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:


« Η χθεσινή συγκέντρωση δεν ήταν αυτοδιοικητική παράταξη, κάτι άλλο ήταν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζει το κόμμα με την αυτοδιοίκηση, εμείς δεν  το κάνουμε αυτό.

Το μόνο που θέλουν είναι να βγαίνουν φωτογραφίες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με του ΠΑΣΟΚ ώστε να δείξουν στην κοινωνία ότι στις επόμενες εκλογές θα πάμε μαζί, αυτό θέλουν να περάσουν. Εμείς γιατί να πέσουμε σε αυτή την παγίδα;

Όταν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι ο Κρεμμύδας δεν ήταν ο κατάλληλος, δεν μπορεί τώρα να έρχονται και να λένε ότι τον στηρίζουν.
Προφανώς κοροϊδευόμαστε, και δεν αντέχουμε άλλο αυτή την υποκρισία.

Εμείς πρέπει σαν κόμμα να έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε για τις επόμενες αυτοδιοικητικές, και εμείς τώρα έχουμε εσωκομματικές δεν γίνεται να ασχοληθούμε με κάτι άλλο.

Ο κ. Κρεμμύδας είναι μέλος του ΚΙΝΑΛ, και εφόσον δεν με πήρε μέχρι τώρα ένα τηλέφωνο να συζητήσουμε, θα το κάνω εγώ μόλις τελειώσουμε με τις εσωκομματικές εκλογές. Νομίζω ότι θα συνεννοηθούμε, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και ξέρω τις απόψεις του.»

Για το fatsimare

Το αριστερό μπακ


*"Τελειώστε" με τις... εσωκομματικές κα. Λώρεν και περιμένουμε με... αγωνία να μας πείτε "τι θα γίνει".
Ο Τρικαλινός λαός (για το καλό της πόλης) έχει μάθει να κάνει... υπομονή !
(Για να γυρίσει ο ήλιος πάντως, (εξακολουθεί)... να "θέλει" δουλειά πολλή...)
 

 

 

Επιστροφή