Με ένα τηλεφώνημα έλυσε το θέμα ο "κοντός"...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με ένα τηλεφώνημα έλυσε το θέμα ο

Ποιό "θέμα" διερωτάστε και... "ποιός" ο "κοντός" ;
Για τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό μιλάμε.
(Ο δικός μας, ο Μιχαλάκης, "Μούγκα")

ΛΟΙΠΟΝ:

Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα.
Εποχές "Μαυρογιαλούρου" ζούμε. Καθημερινά....

 Άξιος ο Κοντός...!
Για τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό μιλάμε.
Και μεις "ΑΞΙΟΙ" της μοίρας μας είμαστε που Τον (και ΘΑ) Υπερ-Ψηφίζουμε...

Και μη βιαστούν κάποιοι  να πουν ότι "αντιπολιτευόμαστε" με εμπάθεια. Καλά κάνει.
"Καμαρώνει"
που έλυσε ένα πρόβλημα μιας συντεχνίας και μπράβο του.

Έτσι γίνονταν τα "ρουσφέτια", πάντα...
Και είναι καλός "πολιτικός" ο Κώστας)


Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ

Ο δικός μας, ο Μιχαλάκης, "Μούγκα", βλέπετε δεν έχουμε... καστανάδες στο νομό...!


ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ:

Κ. Αγοραστός μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με Α. Λυκουρέντζο: Αποζημιώνονται οι ζημιές στα κάστανα με τις διαδικασίες του ΕΛΓΑΟι ζημιές στα κάστανα μπορούν να αποζημιωθούν με τις διαδικασίες του ΕΛΓΑ, επιβεβαίωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Οργανισμού  Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Η  καστανοκαλλιέργεια,  που αποτελεί κύρια πηγή εισοδήματος για την περιοχή της Αγιάς, υπέστη συντριπτική ζημία από την επέλαση της «Αθηνάς» με τις  εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για καταστροφή  της τάξης του 80% στα  καστανοπερίβολα και μάλιστα στην χειρότερη δυνατή χρονική συγκυρία, την περίοδο συγκομιδής της σοδειάς,  ενώ σημαντικές είναι και οι ζημιές στις μηλοκαλλιέργειες.

 Ο Περιφερειάρχης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του καιρικού φαινομένου,  τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ όσο και  με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ,  αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο.

Εντός της εβδομάδας  αναμένεται στην περιοχή το αρμόδιο κυβερνητικό κλιμάκιο,  με τη συμμετοχή και του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, προκειμένου, αφού καταγραφούν οι ζημιές,  να προχωρήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων.

«Διεκδικούμε γρήγορες, ορθές  και δίκαιες αποζημιώσεις για όλους τους πληγέντες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Η αποζημίωση για το κάστανο είναι επιλέξιμη από τον ΕΛΓΑ και αυτό δημιουργεί αισιοδοξία για την πορεία των αποζημιώσεων. Από το νέο, διευρυμένο και με γρήγορες διαδικασίες πλαίσιο αποζημιώσεων της κρατικής αρωγής,  πρόκειται να χρηματοδοτηθούν οι άνθρωποι που είχαν ζημιές σε σπίτια και  αυτοκίνητα.

Τα αντιπλημμυρικά έργα λειτούργησαν, οι  υποδομές μας αποδείχτηκαν ανθεκτικές σε σχέση με τα ύψη -ρεκόρ  βροχής που καταγράφηκαν στις πληγείσες περιοχές.

 Δήμοι και Περιφέρεια διεκδικούμε επιπλέον κρατική χρηματοδότηση για περαιτέρω έργα» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

 

 

Επιστροφή