"Πωπωπωπωπω"... Τρικαλινό ζευγάρι on Ice ! (βίντεο)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

"Τρικαλινό", Πω Πω Πω on Ice !!!

"Tζάμπα"... διαφήμιση του τοπωνυμίου μας από την γνωστή εταιρία.(Τώρα το ότι... εξακολουθούν να μας "ταυτίζουν" με τα "τυριά", είναι... άλλη ιστορία, αν είναι καλό η κακό, μάλλον το πρώτο είναι η απάντηση. "Τιμή μας και καμάρι μας"... !)
Frank & Fame: Νέα καμπάνια για το "Τρικαλινό"


Δύο χρόνια αφότου οι λάτρεις του τυριού τραγούδησαν «Πωπωπωπωπω Τρικαλινό!», η Frank & Fame υπογράφει νέα ανατρεπτική καμπάνια για το παραδοσιακό, τετράμηνης ωρίμανσης τυρί της ΦΑΓΕ.

Στο τηλεοπτικό σποτ που βρίσκεται στον αέρα, το Τρικαλινό κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα παγκοσμίου κλάσης πρωτάθλημα… καλλιτεχνικού πατινάζ.

Υπό τον σχολιασμό του εμβληματικού Αλέξη Κωστάλα και με μουσική υπόκρουση μια «τρικαλινή» διασκευή στα γνωστά «Καγκέλια», το τρικαλινό ζευγάρι πατινέρ εκτελεί ένα άψογα ποιοτικό πρόγραμμα στον πάγο, γεμάτο λαχταριστά τοστάκια, σνακ, πίτσες, μπιφτέκια και φυσικά πολύ τυρί.

«Μπράβο ΦΑΓΕ» θα αποφασίσουν στο τέλος κοινό και κριτές χωρίς να παραξενευτούν καθόλου, αφού το Τρικαλινό  υπογράφει ως ο απόλυτος συνδυασμός ποιοτικού και παραδοσιακού.

Η απαιτητική παραγωγή, που αξιοποίησε επαγγελματικό παγοδρόμιο και διακεκριμένους αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, υλοποιήθηκε από την TopCut-Modiano σε σκηνοθεσία του Axel Laubscher, ενώ τον ήχο και τη διασκευή της μουσικής επιμελήθηκε η Rabbeats Music.


Δείτε video:

 

 

Επιστροφή