Πως ένας... λαοφιλής Περιφερειάρχης γίνεται "ρόμπα", (Kολοτούμπας) - (βίντεο)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Πως ένας... λαοφιλής Περιφερειάρχης γίνεται
Κρίμα...
...έρμαιο αποφάσεων "άνωθεν", του "επιτελικού κράτους" (και του Κούλη...)


Διαβάστε τι έλεγε, και δείτε (βίντεο) και τι έκανε ο... λαοφιλής "Θεσσαλάρχης" 12 ώρες μετά το... διάγγελμα !

Και η πλάκα είναι ότι στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που έστειλε, αναζητεί και... "καρφώνει" ονομαστικά "συνενόχους".

Για το fatsimare

Το ΔΕΞΙ μπακ


"Ντροπή" σύντροφε Αγοραστέ...
( Κώστα, τι σου είπε και σε "έψησε" ο... "Εσωτερικών"; )


O... "Kολοτούμπας" και οι... συνένοχοι ( δείτε βίντεο)


Ματαιώνονται οι παρελάσεις στη Θεσσαλία με απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και με τη σύμφωνη γνώμη των φορέωνΜετά από σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστός στην οποία συμμετείχαν:

...ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλειος Πινακάς, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γιώργος Δοδοντσάκης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Κατερίνα Καραγιώργου, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Βασιλική Ζιάκα, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, Ταξίαρχος Χρήστος Σιμούλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων  των φορέων,  τη ματαίωση των παρελάσεων μαθητικών και στρατιωτικών για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη τη Θεσσαλία.

 Η απόφαση ελήφθη, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, του μεγάλου αριθμού ημερήσιων κρουσμάτων, της πίεσης στα Νοσοκομεία, της αύξησης του ιικού φορτίου στα λύματα και της αύξησης των κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες.

Την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν μόνο οι  επίσημες Δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς και οι καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.  Δείτε video:

 

 

Επιστροφή