Μία "Κατάθεση στεφάνου" και μία φωτογραφία με "νόημα"...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μία

(Ομοφρονούν ! )

- Κατάθεση στεφάνου στο πρώην Στρατόπεδο του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη
- Από Κρανιδιώτη, Μπογδάνο,Τζήμερο...!- Οι τρείς πολιτικοί άνδρες δηλώνουν ότι «ομοφρονούν  με αφετηρία την κοινή λογική και τον πατριωτισμό».!

 
Σήμερα στο πρώην Στρατόπεδο του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ο συνασπισμός της  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , τίμησε τους πεσόντες άνδρες της Χωροφυλακής, της Αστυνομίας Πόλεων, του Στρατού αλλά και τους σφαγιασθέντες από τον κόκκινο φασισμό πολίτες, κατά την διάρκεια του κομμουνιστικού πραξικοπήματος τον Δεκέμβριο του 1944, που είχε σαν στόχο το ΚΚΕ να επιβάλλει σταλινική δικτατορία στην Ελλάδα και να αποσπάσει εθνικό έδαφος, την Μακεδονία, υπέρ ξένης δύναμης.
 
Φ. Κρανιδιώτης, Κ. Μπογδάνος, Θ. Τζήμερος
 
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και επικεφαλής του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τίμησαν τους γενναίους που συνέτριψαν την εσχάτη προδοσία, τους αληθινούς υπερασπιστές της Ελευθερίας μας και της Δημοκρατίας, καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων.


Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πλήθος κόσμου.

Οι τρείς πολιτικοί άνδρες δηλώνουν ότι «ομοφρονούν με αφετηρία την κοινή λογική και τον πατριωτισμό».

Στο σημείο σήμερα, θα έπρεπε να βρίσκεται το σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας διότι ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα δεν έζησε την κτηνωδία του κόκκινου ολοκληρωτισμού είναι η θυσία όσων αντιστάθηκαν στα σχέδια της Σοβιετικής Ένωσης και των εκπροσώπων της στην χώρα και πλήρωσαν με την ζωή τους το τίμημα της δικής μας ελευθερίας.

Όμως δυστυχώς ήταν όλοι απόντες.
 
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου Κρανιδιώτη αποφάσισαν να συμπράξουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, με κύρια προτάγματα την υλοποίηση των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, την απελευθέρωση της Οικονομίας από τα δεσμά του κεντρικού σχεδιασμού και την προστασία της χώρας από την ισλαμική απειλή.

(Η σύμπραξη ονομάζεται «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και επικεφαλής είναι ο Θάνος Τζήμερος.)

Για το fatsimareTo δεξι εξτρέμ

Κούλη, γράψε -1
(Αρχή του ΤΕΛΟΥΣ;)
 

 

 

Επιστροφή