Στηρίζομεν ΓΑΠ... με τα μπούνια !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στηρίζομεν ΓΑΠ... με τα μπούνια !
Μπαίνουμε στο «ψητό» χωρίς πολλά λόγια και φιοριτούρες:
Η στήλη προτείνει την υπερψήφιση του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία της πασοκάρας διότι η εκλογή του, αντί να ανατάξει το σμπαραλιασμένο κόμμα, θα του δώσει τη χαριστική βολή και θα το στείλει ακριβώς εκεί όπου βρίσκονται η λαϊκή κυριαρχία και η εθνική οικονομία – στο πουθενά.

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Με τον Ανδρουλάκη, ο οποίος δεν έχει «καεί» λόγω συμμετοχής σε διάφορες «εθνοσωτήριες» κυβερνήσεις, υπάρχει ο κίνδυνος πολιτικής παλινδρόμησης.

Με τον Παπανδρέου, όμως, ο οποίος είναι ό,τι πιο καμένο, φθαρμένο, απαξιωμένο και ντεμοντέ κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσα, το φιάσκο είναι εγγυημένο.

Γιατί, όμως, έθεσε υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου;

Διότι πιστεύει ακράδαντα ότι του αξίζει να ξαναγίνει πρόεδρος και διαθέτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ώστε να «αναστήσει» τη σοσιαλδημοκρατία και να γίνει (Θεός φυλάξοι) πρωθυπουργός!

Και είναι δυνατόν 69 χρονών άνθρωπος να έχει τόσο μεγάλες αυταπάτες και τόσο στρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό του, τη γνώμη των άλλων για εκείνον και για τα πεπραγμένα του έπειτα από το διάγγελμα στο Καστελόριζο, το Μνημόνιο και τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του; Ναι είναι.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θυμίζει το ραμολί με τους 10ψήφιους λογαριασμούς σε τράπεζες, το κότερο, την πίεση, το ζάχαρο, τα τριγλυκερίδια, την πατσοκοιλιά και το αδιάκοπο λαχάνιασμα, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως η 25χρονη μοντέλα που βρίσκεται δίπλα του είναι όντως ερωτευμένη μαζί του!

Και είναι, μάλιστα, καψουρεμένη μαζί του όχι μόνο για τον… χαρακτήρα του, την πείρα και την οικονομική και κοινωνική ισχύ του αλλά και για την ομορφιά του και τη δεινότητά του στην τέχνη του έρωτα!

Ο εγωισμός και η ματαιοδοξία είναι παραισθησιογόνες ουσίες, από τις οποίες δύσκολα μπορεί να απεξαρτηθεί το ανθρώπινο είδος.

Ετι δε, οι πολιτικοί έχουν συνηθίσει να κάνουν χρήση αυτών των ουσιών περισσότερο από τον κοινό μέσο όρο και οι δοσολογίες που λαμβάνουν είναι τεράστιες.

Αρκούν για να σκοτώσουν ελέφαντα, γαλάζια φάλαινα και μια ντουζίνα κοπάδια βισώνων.

Εμπρός λοιπόν, ψηφίσατε ΓΑΠ!


Παναγιώτης Λιάκος

Πηγή: newsbreak.gr

 

 

Επιστροφή