"Αποτάσση τω Μόσιαλο"; - Ο... “Αφορισμός” Ηλία από την... "ιερά σύνοδο" της ΝΔ !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

"Αποτάσση τω Μόσιαλο"; - "Αποτάσσομαι" - «Απετάξω τω Σατανά;» - «Απεταξάμην»...Πρωτοφανής η στοχοποίηση του Ηλία Μόσιαλου για μια χιουμοριστική (ακόμα και αν ήταν πολιτικά λαθεμένη) ανάρτησή του!

Πραγματικό... βέρτικο επικρατεί στην κυβέρνηση και το κόμμα για τα... "μάτια του Μόσιαλου" (άλλο ένα επιστρατευμένο στέλεχος απ' το παλιό και "εκλεκτό" ΠαΣοκ) που "συμμάζεψαν" στο Φιλελεύθερο (και Χριστιανοδημοκρατικό) Μαξίμου για να αντιμετωπίσουν την πανδημία.


Σύντομα, κυβερνητικοί παρατρεχάμενοι που προσφάτως έγραφαν εγκωμιαστικά σχόλια για Μόσιαλο και τις (επιστημονικές) απόψεις του, τώρα ξαφνικά στηρίζουν μια τελείως διαφορετική άποψη...
(Ελέω... μάσκας και "παρθενίας" !)

Τις τελευταίες ώρες αρκετοί βουλευτές, αλλά και οι υπουργοί, έχουν επικοινωνήσει με τον Άκη Σκέρτσο και τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τους ζήτησαν να μεταφέρουν στον πρωθυπουργό την δυσαρέσκεια τους, αλλά και το αίτημα τους να κρατηθεί "μακρυά" η κυβέρνηση από τον Ηλία Μόσιαλο.!

Μάλιστα μέχρι και ο μετέχων της "Ελληνικής Παιδείας" υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε τον Η. Μόσιαλο ως «ακατάλληλο» (επιστήμονα;) για να πείσει για το εμβόλιο…

Τα πράγματα για την ΝΔ είναι ξεκάθαρα και ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος περιέγραψε την κατάσταση μέσα σε λίγες λέξεις:
«Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ»...

Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ:


«Και εμφύσησον και έμπτυσον αυτώ»...
(ΝΔ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...!)
Η Παναγία η "
ΝεοΔημοκρατούσα" μας να μας φυλάτει...!
 

 

Επιστροφή