Συμφωνία κυβέρνησης-κορωνοϊού να μην κολλάει πριν τις 2 τα ξημερώματα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συμφωνία κυβέρνησης-κορωνοϊού να μην κολλάει πριν τις 2 τα ξημερώματα

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε σήμερα η κυβέρνηση, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον κορωνοϊό να αρχίσει να κολλάει μόνο μετά τις 2 το πρωί την Πρωτοχρονιά και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα τις άλλες μέρες, όπως έγινε γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις που είχαμε με τον ιό, συμφώνησε κατ’εξαίρεση για την Πρωτοχρονιά να μην κολλήσει κανέναν από τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που θα βρίσκονται στα μπαρ και στα κέντρα διασκέδασης μέχρι τις 2 το πρωί» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως συμφωνήθηκε, ο ιός θα πιάσει βάρδια μετά τις 2 για να κάνει και αυτός Πρωτοχρονιά με τους συγγενείς του από το σόι της Όμικρον που έχουν έρθει στη χώρα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα ξεκινάει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κυβερνητικά στελέχη εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη συμφωνία, καθώς όπως λένε την Πρωτοχρονιά ο κορωνοϊός θα πάει στα κέντρα διασκέδασης στις 2 και δεν θα βρει κανέναν αφού, όπως είναι γνωστό, όλοι οι θαμώνες και τα καταστήματα της χώρας σίγουρα θα τηρήσουν χωρίς εξαίρεση τα μέτρα.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή