Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πενσυλβανίας την ανεξαρτησία

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πενσυλβανίας την ανεξαρτησία

Όταν ο Κυριάκος (ξανα) γράφει την ιστορία  η.... "Όταν ένας πρωθυπουργός καταστρέφει ακόμα και την ιστορία"





Έχουμε συνηθίσει πρωθυπουργούς να καταστρέφουν το παρόν της χώρας. Έχουμε συνηθίσει πρωθυπουργούς να καταστρέφουν το μέλλον της χώρας. Έχουμε ζήσει πρωθυπουργούς που κατέστρεψαν και καταστρέφουν και το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Αυτό που δεν είχαμε ζήσει μέχρι σήμερα ήταν ένας πρωθυπουργός που «καταφέρνει» να καταστρέψει όχι μόνο το παρόν και το μέλλον της χώρας, αλλά και το παρελθόν της!

Ο Κυριάκος το πέτυχε.

Μέσα σε τρία χρόνια δεν κατάφερε απλώς να καταστρέψει το παρόν της χώρας. Να διαλύσει την κοινωνία, να συντρίψει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, να κάνει εγκληματικές συμμορίες ρυθμιστές του δημόσιου βίου.
Δεν κατάφερε απλώς να καταστρέψει το μέλλον της χώρας, δανειζόμενος σα να μην υπάρχει αύριο και κατατάσσοντας στην Ελλάδα στην πρώτη θέση του δημόσιου χρέους, υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενιών.

Έκανε και το αδιανόητο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Λευκό Οίκο, ισχυρίστηκε ότι οι αγωνιστές του 1821, εμπνεύστηκαν από την αμερικανική επανάσταση!

Δηλαδή, ένα έθνος με 4.000 χρόνια ιστορία, εμπνεύστηκε από ένα έθνος που τότε μετρούσε με το ζόρι 50 χρόνια ιστορίας.

Δηλαδή, ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης δεν άντλησαν έμπνευση από τον Λεωνίδα, τον Μιλτιάδη, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Αλλά σύμφωνα με τον Κυριάκο, τους «ενέπνευσε» ο Τζορτζ Ουάσινγκτον του οποίου η οικογένεια είχε στην κατοχή της καπνοκαλλιέργειες και δούλους, ενώ ίδιος διακρίθηκε για τις σφαγές κατά των γηγενών «Ινδιάνων».

Απομένουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στα σχολικά βιβλία:

«Το Κογκρέσο έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω».

«Φωτιά και τσεκούρι στους λαϊκιστές».

«Μαζευτήκαμε οκτώ-εννιά, τα παιδιά μου, κάτι ξαδέλφια, κάτι ανίψια και μαζί με το άλογό μου εμείς οι τρελοί ήμασταν δέκα. Με τον Μελ Γκίμπσον, έντεκα.»

Όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος δεν θα μείνει απλώς στην Ιστορία.

Θα (ξανα) γράψει την ιστορία…



Πηγή: Newsroom/newsbreak.gr

 

 

Επιστροφή