Η... τέχνη της υποκριτικής "ραδιοφωνικά" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η... τέχνη της υποκριτικής

Σχόλια Γιώργου Γεωργίου, (στελέχους του γραφείου Μ. Χατζηγάκη) και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για την πιθανή κάθοδο Χρήστου Μιχαλάκη με την Ν.Δ. στα Τρίκαλα στη Λέσχη 97,6.
Δύο... "ειλικρινείς" δηλώσεις "συμπαράστασης".


Κώστας Αγοραστός:
"... δεν έχουμε μιλήσει μεταξύ μας ακόμα" (!)
Γιώργος Γεωργίου: "...κι εγώ λέω να κατεβεί" (!)


Το θέμα της πιθανής υποψηφιότητας του Χρήστου Μιχαλάκη σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97,6 το στέλεχος της ΝΔ Γιώργος Γεωργίου, λέγοντας:

« Εγώ λέω ότι θα είναι σίγουρα πρώτη η ΝΔ στο Νομό Τρικάλων, και με 3-1 τις έδρες, όπως το 2019.
Τα άκουσα τα σχόλια για το Χρήστο Μιχαλάκη, κι εγώ λέω να κατεβεί. Αλλιώς όμως μετράς τα…κουκιά σαν υποψήφιος βουλευτής, κι αλλιώς σαν αντιπεριφερειάρχης.
Δεν λέει τίποτα ότι πήρε τις 33 χιλιάδες ψήφους, είναι διαφορετική υπόθεση το εθνικό ψηφοδέλτιο.

Το δικό μου ένστικτο πάντως λέει ότι ίσως δεν θα είναι τελικά υποψήφιος. Αν μείνει κάποιος απ’έξω, τι να κάνουμε, ας κάνει ο καθένας τον αγώνα του, γιατί η λογική λέει ότι αν μπει ο Μιχαλάκης, περισσεύει ένας. Πάντως ο Μικέλης Χατζηγάκης δεν θα είναι έξω.»



Όπου και να πάει ξέρω ότι θα είναι πάντα δίπλα μου, σχολίασε μιλώντας για τον Χρήστο Μιχαλάκη στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός:

« Είναι γνωστό ότι ούτως ή άλλως, μετά τον Σεπτέμβριο θεωρείται προεκλογική η περίοδος. Άρα, δεν είναι μακριά οι εκλογές, είναι δεδομένο αυτό.

Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος με τον Χρήστο Μιχαλάκη. Για μένα ο Χρήστος είναι περισσότερο κι από αδελφός, έχουμε μια ξεχωριστή και μοναδική σχέση χρόνια τώρα. Ότι θέλει, αυτό θα γίνει. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο μεταξύ μας ακόμα. Όμως πάντα θα είναι μαζί μου, ακόμα και αλλού να πάει θα είναι δίπλα μου.»

 

 

 

Επιστροφή