"Σύμπλευση σε επίπεδο αυτοδιοίκησης με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει"...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Σε σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης δήλωσε πως ένα αυτοδιοικητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να ξαναστηριχθεί από τον δικό τους πολιτικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα :

« Με τον Κώστα Κρεμμύδα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, βρεθήκαμε χθες και κάναμε μια συζήτηση εμείς ως νομαρχιακή με τον ίδιο και στελέχη της δημοτικής του παράταξης. Ήταν μια φιλική κουβέντα ώστε να δούμε πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στο αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Είναι παγιωμένη η άποψη του Κώστα ότι θέλει να ηγηθεί μόνο ενός συνδυασμού με την ευρύτερη κεντροαριστερά, την έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύουμε σε μια ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, γενικά. Και για να μιλήσω  ειδικότερα, προοδευτική διακυβέρνηση, ή σύμπλευση σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, με τον υπάρχων ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει.

Η κουβέντα της αυτοδιοίκησης μόλις ξεκίνησε, είμαστε στην αρχή μιας πορείας και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.»

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Κων/νος Κρεμμύδας σχετικά με την χθεσινή συνάντηση με τη νομαρχιακή επιτροπή  του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε:

« Το σκεπτικό μου για κοινή κάθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ το έχω εκφράσει, και το εξέφρασα και πάλι στην χθεσινή συνάντηση. Τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξω να βρεθώ και με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, και μέχρι τέλος του μήνα θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω.

 

Η πρόταση μου είναι συγκεκριμένη, αν υπάρξει διαφωνία με τις τοπικές παρατάξεις προφανώς δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

 

Είμαστε σε μια φάση συζητήσεων, οπότε όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα ανακοινώσω ο ίδιος την τελική απόφαση.»

 

 

Επιστροφή