Νομοθετική ρύθμιση…

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νομοθετική ρύθμιση…

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδος: «Νομοθετική ρύθμιση: Εκτός εκλογών ο Κασιδιάρης». Να με συγχωρεί η καλή εφημερίδα, αλλά αυτό δεν είναι «ρύθμιση».


Μάλλον για… απορύθμιση μου μοιάζει. Διότι, όταν ψάχνεις μεθόδους για να αποκλείσεις κάποιον από το να διεκδικήσει τη λαϊκή αποδοχή ή τη λαϊκή χλεύη, δεν είναι ρύθμιση, αλλά μεθόδευση.

Αφήστε τον, ρε, να κατέβει και να τον καταψηφίσει ο λαός και να ρεζιλευτεί. Αλλά μάλλον κάτι άλλο φοβάστε. Από το 1974 ακούμε συνέχεια ότι η δημοκρατία μας είναι «θωρακισμένη Μερσεντές», που έλεγε και ο μακαρίτης ο Δάκης. Δεν το πολυβλέπουμε, όμως.

Τη μία, η δημοκρατία μας τρέμει τον νεκρό βασιλιά Κωνσταντίνο και επινοεί κάθε είδους καραγκιοζιλίκια για να αποφύγει την ξεφτίλα, την οποία τελικώς τη λούστηκε.

Την άλλη, φοβάται τον ολοζώντανο Κασιδιάρη και ψάχνει να βρει -ή μάλλον να σκαρώσει- νομικά τερτίπια για να τον αποκλείσει από τις εκλογές.

Εμείς από εδώ θα απευθυνθούμε στον Ηλία Κασιδιάρη και θα του προτείνουμε να αλλάξει λίγο το όνομα του κόμματός του. Να το κάνει Κομμουνιστές Έλληνες. έτσι, ίσως ξεγελάσει και τον κ. Αλιβιζάτο. Εγώ, πάντως, βλέπω άλλο ένα φιάσκο της κυβερνήσεως Μητσοτάκη προ των πυλών. Ας πρόσεχε.


Χρήστος Μπολώσης


Πηγή: newsbreak.gr

 

 

Επιστροφή