Αποκάλυψη σοκ: Όλες οι Ρωσίδες στα μπαρ της Αθήνας ήταν κατάσκοποι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αποκάλυψη σοκ: Όλες οι Ρωσίδες στα μπαρ της Αθήνας ήταν κατάσκοποι
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη από την ΕΥΠ πως η Ρωσίδα κατάσκοπος που έχει αναστατώσει την Ελλάδα δεν είναι η μόνη πράκτορας της Ρωσίας στη χώρα μας, αφού όλες οι Ρωσίδες που δούλευαν στα μπαρ της Ελλάδας μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν κατάσκοποι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένα στέλεχος της ΕΥΠ -που κοντεύει να βγει στη σύνταξη- είδε σε ένα βίντεο της κρατικής ρωσικής τηλεόρασης -που παρουσίαζε τα επιτεύγματα του Βλαντιμίρ Πούτιν- μια γυναίκα που κάτι του θύμιζε. Η γυναίκα ήταν δίπλα στον Πούτιν και τον κοιτούσε με θαυμασμό, ενώ αυτός κάποια στιγμή της χαμογέλασε και την χάιδεψε στο μάγουλο.

Ο πράκτορας της ΕΥΠ θυμήθηκε πως αυτή η γυναίκα ήταν η Βαλέρια και την είχε γνωρίσει το 1995 σε ένα μπαρ με γυναίκες στα Πετράλωνα.

Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, τα μπαρ της Ελλάδας γέμισαν με γυναίκες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να συρρέουν σε αυτά τα μπαρ για να χαρούν την σλάβικη ομορφιά των νεαρών Ρωσίδων και να γλιτώσουν από τις πατσαβούρες που τους είχαν φάει τη ζωή με την γκρίνια τους.

Όλοι γνωρίσαμε μια Λουντμίλα, μια Τατιάνα, μια Οξάνα, μια Ροξάνα, μια Νατάσα.

Δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας που να ήταν σεξoυαλικά ενεργός την δεκαετία του ’90 και να μην έχει ακούσει το κ@υλιάρη μου με ρωσική προφορά.

Βέβαια, οι Ρωσίδες ήταν ανάφτρες και σε έλεγαν κ@υλιάρη, για να σου πουλήσουν ποτά και να βγάλουν μεροκάματο. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες μέχρι τώρα.

Μετά από σύσκεψη που έγινε στην ΕΥΠ, όλοι οι άνδρες της υπηρεσίας διαπίστωσαν πως όλοι είχαν τουλάχιστον μια ερωτική περιπέτεια με κάποια Ρωσίδα που γνώρισαν στα μπαρ της Αθήνας.


Όλες αυτές οι Ρωσίδες παρουσιάστηκαν σαν γυναίκες που δούλευαν στα μπαρ και εξαφανίστηκαν ξαφνικά.

Μετά από συνεργασία της ΕΥΠ με την  ΜΙ6 και τη Μοσάντ, διαπιστώθηκε πως όλες αυτές οι Ρωσίδες ήταν κατάσκοποι.

Ήταν γυναίκες που είχαν εκπαιδευτεί από την KGB -σημερινή FSB- και μάλιστα είχαν εκπαιδευτεί μέσω ενός προγράμματος που ήταν έμπνευση του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν, που ήταν πράκτορας της  KGB.

Το σχέδιο της Ρωσίας ήταν να πλημμυρίσει τα μπαρ της Ευρώπης με νεαρές Ρωσίδες -που τάχα μου ήταν φτωχές-, ώστε αυτές οι Ρωσίδες να κάνουν ερωτικές σχέσεις με άνδρες που έχουν πόστα στον κρατικό μηχανισμό αυτών των χωρών, και να τους αποσπούν μυστικά και απόρρητα στοιχεία.

Το σχέδιο πέτυχε.

Κακώς οι Ελληνίδες χαρακτήριζαν ως πουτάvες τις Ρωσίδες που δούλευαν στα μπαρ της Ελλάδας και ξελόγιαζαν τους άνδρες τους.

Όλες αυτές οι Ρωσίδες ήταν κατάσκοποι. Δούλευαν για την πατρίδα τους.
Πάντως, και η ΕΥΠ είχε προσπαθήσει να στείλει πράκτορες στη Ρωσία.

Ίσως θυμάστε την υπόθεση με τον υποψήφιο δήμαρχο της Ζαχάρως που είχε υποσχεθεί προεκλογικά γυναίκες στους ανύπαντρους άνδρες της Ζαχάρως, όπου υπήρχε έλλειψη γυναικών.


Οι άνδρες που πήγαν στη Ρωσία -και καλά για να βρουν νύφες- ήταν όλοι πράκτορες της ΕΥΠ και είχαν σκοπό να υποκλέψουν τα στοιχεία για τα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας.

Οι πράκτορες της ΕΥΠ ήταν προσεκτικά διαλεγμένοι -αφού ήταν όλοι σαν βλαμμένοι- αλλά οι Ρώσοι τους πήραν χαμπάρι αμέσως και φρόντισαν να τους παρουσιάσουν σαν νύφες Ρωσίδες κατασκόπους που πεταλώνουν και ψύλλο, οπότε η αποστολή της ΕΥΠ στη Ρωσία απέτυχε.

Τώρα η ΕΥΠ έχει βάλει στόχο να συλλάβει τον Βλαντιμίρ Πούτιν -για τον οποίο υπάρχει ένταλμα σύλληψης-, ώστε να πάρει εκδίκηση.

Πηγή: pitsirikos.net

 

 

Επιστροφή