Όταν ο Μητσοτάκης αγκαλιαζόταν με τον εκλεκτό του προξενείου στην Θράκη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Όταν ο Μητσοτάκης αγκαλιαζόταν με τον εκλεκτό του προξενείου στην Θράκη
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ πετούσε «χαρταετό» !

Ήταν μόλις λίγους μήνες πριν, τον Φεβρουάριο, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το σόου με τον φράχτη στον Έβρο, προκάλεσε την οργή των πολιτών στην Θράκη, που με κόπο αγωνίζονται να κρατήσουν μακριά τον δάκτυλο της Τουρκίας από την μουσουλμανική μειονότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόζαρε στον Βόρειο Έβρο με τον Εγκάθετο του Προξενείου και εκπρόσωπο των παρακρατικών δομών της Τουρκίας στην Θράκη κ. Σουλεϊμάν Ματζήρ, όπως αποκάλυπτε τότε ο δημοσιογράφος Νίκος Αρβανίτης. Ο Ματζήρ θεωρείται από τους βασικούς προπαγανδιστές των Εγκαθέτων για την ομογενοποίηση της Μειονότητας στον Έβρο ενώ συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις προπαγανδιστικού χαρακτήρα των παρακρατικών δομών της Τουρκίας.

Εκείνη την περίοδο όμως ο ΣΥΡΙΖΑ… πετούσε χαρταετό. Τώρα δέχεται τις επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας που κατηγορεί τον Τσίπρα ότι είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά ότι το τουρκικό προξενείο έκανε εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν αντέδρασε.

Την ίδια ώρα, Ντόρα Μπακογιάννη και Άκης Σκέρτσος εξαπολύουν απειλές και εκβιάζουν τη μουσουλμανική μειονότητα ότι αν δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, τότε θα χάσουν τα δικαιώματά τους ως Έλληνες πολίτες…Πηγή: newsbreak.gr

 

 

Επιστροφή