"Μάζωξη" Συριζο-ΠαΣόκων για να... σώσουν τον Δήμο Τρικκαίων (με... μύστη τον πρώην δήμαρχο Χ. Λάππα)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Διαβουλεύσεις για την κατάρτιση συνδυασμού και ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου γίνονται και στην αντιπολίτευση του Δήμου Τρικκαίων, και στο πλαίσιο αυτό, όπως σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97,6   ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, έχουν συνάντηση με φόντο τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου :

« Εγώ έγινα μύστης μιας πρωτοβουλίας που έκαναν οι Ξάφος, Βαβύλης και Λουλές, και είπαν ότι πρέπει να συναντηθούμε και με παρακάλεσαν να καλέσω τους παλιούς δημοτικούς μου συμβούλους, ώστε να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Θα παρίσταται και ο Δημήτρης Παπαθανασίου, μαζί με έξι παλιούς του συμβούλους.

Τώρα, το πώς θα γίνουμε εμείς οι παλιότεροι χρήσιμοι, θα το δούμε. Δεν θα καταλήξουμε σήμερα κάπου, μια κουβέντα για το τι θα κάνουμε από δω και πέρα θα γίνει. Εκτιμώ ότι θα βγει μια συντονιστική επιτροπή που θα ψάξει να βρει αυτή τον αρχηγό. Η μάζωξη θα περιοριστεί σε εν ενεργεία και παλιούς αυτοδιοικητικούς.»

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ

Άκουσα το όνομα μου να συζητείται για τον Δήμο Τρικκαίων, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου :

« Πρέπει πολλά πράγματα να γίνουνε, και στην πολιτική και στην κοινωνία μας. Εγώ άκουσα το όνομα μου να συζητείται, ευχαριστώ και όσους εξέφρασαν τη συμπάθεια τους σε εμένα για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων. Είναι δεδομένο ότι είναι πολύ τιμητικό να είναι κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Στη δική μου περίπτωση, και στην επαγγελματική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι όμως είναι απαγορευτική, είμαι σε μια δυναμική διαδικασία και πρέπει να βρίσκομαι παρών σε κάποια πράγματα που δημιουργούνται. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή. Θεσμικά δεν με πλησίασε κανείς, αλλά είναι σημαντικό ότι φίλοι, γνωστοί, και άνθρωποι της κοινωνίας με ρώτησαν, κι αυτό θεωρώ ότι είναι το βασικότερο, να βγαίνει η απόφαση από τους πολίτες.»


 

 

Επιστροφή