Βαριές οι παρενέργειες του καύσωνα στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
φωτο από trikalain.gr
(αν... αληθεύει η είδηση !)
Στ. Μπουλογέωργος: Με αίσθημα ευθύνης υποβάλλω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος Τρικκαίων


Διαβάζουμε, πηγή trikalain.gr

Με αίσθημα μεγάλης ευθύνης και ενσυναίσθηση ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της κοινωνίας των συμπολιτών μου στον Δήμο Τρικκαίων.

Σε ομιλίες μου αναφέρθηκα στις απεριόριστες δυνατότητες του Ν. Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων ανέφερα ότι το ψηφοδέλτιο μας θα πρέπει να είναι νικηφόρο για την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανταπόκριση που δημιουργεί η υποψηφιότητα μου, καθώς ενεργά μέλη της κοινωνίας μας είναι έτοιμα να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια προς όφελος της πόλης των Τρικάλων.

Με αίσθημα ευθύνης και με ανταπόκριση στους συμπολίτες μας στην εκδήλωση που έγινε στο νέο Μουσείο Τρικάλων υπέβαλα υποψηφιότητα επικεφαλής συνδυασμού για Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ήδη έχω έρθει σε επαφή με πολίτες που έχουν εμπειρία καθώς επίσης με νέους επιστήμονες και ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας συμπολίτες με πλούσια βιογραφικά και θέληση για προσφορά για την πόλη των Τρικάλων για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου…

Γνωρίζω άριστα τα προβλήματα της πόλης των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής και αναλαμβάνω δέσμευση να δίνω άμεσες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Όλα αυτά μπορούν βεβαίως να υλοποιηθούν και με την ενεργοποίηση των συνεργατών από επιστήμονες και ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μας.

Το ψηφοδέλτιο θα είναι αντιπροσωπευτικό και θα είναι ψηφοδέλτιο νίκης.

Ενεργά μέλη της κοινωνίας μας είναι έτοιμα να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια προς όφελος της πόλης των Τρικάλων..

Γιατί ο Δήμαρχος Τρικκαίων πρέπει να είναι υπηρέτης των πολιτών και όχι το αντίθετο.

1.Με ευθύνη…

2.Με όραμα…

3.Με αλληλεγγύη..

4.Με αξιοπρέπεια..

5.Με αξιοκρατία..

6.Με σεμνότητα.

7.Με εντιμότητα.

8.Με ταπεινότητα

Για να κάνουμε τα Τρίκαλα ιδανική πόλη..

Η πορεία μου είναι γνωστή στους συμπολίτες μου καθώς ασχολήθηκα ενεργά με την παιδεία τον πολιτισμό το περιβάλλον… αναπτύσσοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση ήδη από την φοιτητική μου ζωή .

Είμαι βαθύς γνώστης των νέων τεχνολογιών λόγω της ειδικότητας μου καθώς και της Τετάρτης τεχνολογικής επανάστασης και μπορούν να εφαρμοστούν καινοτόμες δράσεις για τον Δήμο Τρικκαίων με εξοικονόμηση χρημάτων.

Με αποτέλεσμα να προτείνω

Με 30% μείωση των λογαριασμών του νερού μεσοσταθμικά.
Με 30% μείωση των λογαριασμών των δημοτικών τελών μεσοσταθμικά
3.Με 30% μείωση των τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας μεσοσταθμικά

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας που επιθυμούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μας.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεδιπλώνεται το επεξεργασμένο πρόγραμμα μας και θα τεθεί για έγκριση στους συμπολίτες μας των Τρικάλων.

Άρθρα μου δημοσιεύθηκαν στον τύπο σε τοπικό επίπεδο σε πανελλήνιο επίπεδο και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και σε sites του εξωτερικού.

Εργασίες μου έχουν παρουσιαστεί στο Μουσείο Τσιτσάνη στο Δημαρχείο Τρικάλων με θέματα για την πανεπιστημιακή σχολή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Για το Βαρούσι, τα Μανάβικα, Τον Μύλο των Ξωτικών με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση σε παγκόσμιο επίπεδο με μεγάλη ανταπόκριση.

Το τρίπτυχο είναι

1 .Διαφάνεια

Αξιοκρατία
3 . Αλληλεγγύη

Με τόλμη με όραμα και γνώση των θεμάτων για την πόλη των ονείρων μας.

Γιατί τα Τρίκαλα αξίζουν να είναι:

1 . Σύγχρονη πόλη

Όμορφη πόλη
3.Πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο.

 

Στέφανος Μπουλογεώργος
Καθηγητής Φυσικής και Πληροφορικής Α.Π.Θ.
Μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών..

 

 

Επιστροφή