Πέσ' τα "Χρυσόστομε"... (Μιχάλη !)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πέστα
Ανοιχτή επιστολή του εκδότη του Πρωϊνού Λόγου Μιχάλη Τσαρουχά  προς τους εν λειτουργία δημάρχους, Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απερχόμενης θητείας σας ακόμη και τώρα, μας βομβαρδίζετε καθημερινά με μακροσκελέστατα δελτία Τύπου με τα οποία διαφημίζατε τα «έργα» σας και τις επισκέψεις σας ακόμη και σε γάμους και βαπτίσεις καθώς και τις εμφανίσεις σας με νέους υποψηφίους του χώρου σας, στις τοπικές εφημερίδες.

Όλα αυτά, τα φιλοξενούσαμε, χτίζοντας όμως έτσι, την εικόνα, για τις… ικανότητές σας.

Διαπιστώνω, με έκπληξη, πως ενώ φτάσατε μια εβδομάδα προ των εκλογών, μέσω των οποίων εσείς προσδοκάτε μια ακόμη 5ετία συνεχίζετε ίδιο βιολί, με δελτία Τύπου.

Η Πολιτεία, «ουσιαστικά» οι δήμοι, πληρώνουν τους δημάρχους αλλά και τα μέλη που απαρτίζουν το σύνολο των εκλεγμένων μελών της.

Οι δήμαρχοι, όταν γίνονται εκλογές, πληρώνουν από την τσέπη των, τα έξοδα και τα κεράσματα κ.λπ. προκειμένου να εκλεγούν.

Αυτή τη στιγμή ακολουθούν το παράδειγμά σας και οι νέοι υποψήφιοι. Μήπως δίνετε το «κακό» παράδειγμα, δημιουργώντας απορίες για το πώς την «βγάζετε»
όλοι σας;

Eδώ και μήνες και κυρίως όλο το καλοκαίρι, μας «βομβαρδίζατε» με πολλές φωτογραφίες, υποψηφίων, τις οποίες αποστέλνατε στον «Πρωινό Λόγο».

Να παραδεχθούμε, πως δεν αντιληφθήκατε ότι η προβολή αυτή, δεν είναι στα πλαίσια της δαπάνης;  Aδυνατούμε να το πιστέψουμε.

Περιμένουμε απάντηση!
Φιλικά
Μ.Τ.



 

 

Επιστροφή