Σ. Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Διαβάζω ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός... Τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σ. Παπαδόπουλος για Κασσελάκη
Σ. Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Διαβάζω ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός... Τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;»

Για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαι πολύ σκεπτικός... Έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις, με πολλές συμφωνώ, με άλλες... Είναι ένα κλίμα περίεργο, δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα. Αυτά τα ξαφνικά, τα τέτοια από το πουθενά...».

Και συνέχισε: «Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά. Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν γίνεται, πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος... Διαβάζω κιόλας ότι σκοπεύει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω "τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;"».

«Λίγη αυτοσυγκράτηση, λίγη εμβάθυνση στα πράγματα, λίγο περισσότερη αγάπη για τον τόπο και λιγότερη για τον εαυτό μας και την καρέκλα...», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

 

Επιστροφή