«Να έρθει στο ΕΣΥ…» !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Να έρθει στο ΕΣΥ…» !
Τη Ματίνα Παγώνη δεν τη συμπαθώ ιδιαιτέρως, όχι βεβαίως φυσιογνωμικώς, αλλά μου έχει μείνει από την εποχή της πανδημίας. Κατά τα άλλα, μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και για ακόμα έναν λόγο.

Διότι έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, πράγμα που είχε αποδείξει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις της, στις οποίες μάλιστα τη σατίριζαν, όπως ο Τάκης Ζαχαράτος.


Ετσι τουλάχιστον πίστευα μέχρι τώρα. Προ ημερών, όμως, μου τα χάλασε όλα με τη δήλωσή της: «Λένε ότι είναι καλός νοσηλευτής. Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει».

Η κυρία Παγώνη αναφερόταν στον Τάιλερ Μακμπέθ, σύντροφο του συντρόφου Κασσελάκη. Δηλαδή, τι νομίζει η κυρία Παγώνη, ότι ο κ. Μακμπέθ άφησε την ωραία του Αμερική για να έλθει στην Ελλάδα να παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου που ήταν νοσοκόμος στις ΗΠΑ;

Πλανάται πλάνην οικτράν. Ο κ. Μακμπέθ, εκτός από τα παϊδάκια, σκοπεύει να αλλάξει την Ελλάδα, πράγμα που προκύπτει από τις δηλώσεις του.

Βαθύς γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από το όνομά του, κάτι σαν την Εβίτα Περόν, ένα πράγμα.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να αφήσει την κυρία Παγώνη να βουρλίζεται.
Η ζήλια θα τους φάει και η κακία θα τους μείνει.

Αμάν πια!

 

 

Επιστροφή