"Και στον δήμαρχο να πας"... !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΤΟ "ΒΑΡΟΥΣΙ" ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
      
Μετά από επικοινωνία μας με την Γραμματεία τού Δημάρχου για ραντεβού με τον σύλλογό μας και κατοίκων της συνοικίας μας με τoν Δήμαρχο κ. Νίκο Σακκά, στις 12/6/24 περιμέναμε να μας απαντήσουν.

Πρώτη φορά ήταν για τις 18/6/24 δεύτερη φορά για τίς 25/6/24 καί τρίτη φορά για τις 2/7/24.

Το μεσημέρι της 1/7/24 μας τηλεφώνησε κάποιος κύριος από τή Δημαρχία και μας είπε ότι " ο Δήμαρχος σας παραπέμπει στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και στην Τεχνική Υπηρεσία".

Του απαντήσαμε ότι εμείς ζητήσαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο και όχι με τόν κ. Γ. Καταβούτα που από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας αποκαλεί "ανύπαρκτο σύλλογο".

Άλλωστε ο προκάτοχός του, ο κ. Δ. Παπαστεργίου, μας δέχονταν πάντα ο ίδιος και μάλιστα όποια μέρα και ώρα μπορούσαμε.

Το ίδιο συνέβαινε και με τούς παλιότερους προκατόχους του.

Παρακαλέσαμε τον κύριο πού μας τηλεφώνησε να μεταβιβάσει στον Δήμαρχο κ. Ν. Σακκά τό αίτημα μας και να μας τηλεφωνήσει για να τού εξηγήσουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!!!

Αναρωτιέται λοιπόν ο καθένας, μήπως όποιος βρίσκεται στην εξουσία, θά πρέπει νά ακούσει πρωτα τά αιτήματα των πολιτών, (για να είναι γνώστης του θέματος), και μετά νά παραπέμπει;
Όσο για την Τεχνική Υπηρεσία τού Δήμου έχουμε να παραθέσουμε τά εξής:

Την Τρίτη 4/12/23 κατά την επίσκεψη στο Δήμαρχο είχαμε θέσει και το θέμα της υπογειωσης, τών καλωδίων, των σωλήνων και αγωγών τών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΤ, φυσικού αερίου καθώς και οπτικών ινών) μάλιστα είχαμε πει ότι θά πρέπει νά γίνουν με την έναρξη τών εκσκαφών.

Αυτό για να μήν έχουμε ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ  στο ΒΑΡΟΥΣΙ όπως έγραψε μια τοπική ιστοσελίδα.

Η προϊσταμένη τής Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοδώρα Σαργιωτη, που ήταν παρούσα, γιατί ο Δήμαρχος αποχώρησε, μετά από λίγο, είχε μια δουλειά  όπως μας είπε, μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνει ή υπογειωση.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ;;;;

Μετά την τοποθέτηση των σωλήνων ύδρευσης, οι δρόμοι επιστρωθηκαν με κάποιο υλικό (άσπρο τσιμέντο) προσωρινώς εδώ και μήνες και άγνωστο έως πότε.
Αυτό τρίβεται και γίνεται σκόνη που επικαλύπτει, πόρτες, παράθυρα, εσωτερικά σπιτιών, τοίχους, φύλλα δέντρων και λουλουδιών ακόμα και μέσα στις αυλές.
Τό νερό έχει άμμο και σέ ορισμένες περιπτώσεις είναι θολό.

    Στις οριζόντιες σχάρες τών δρόμων για την αποχέτευση έχουν πέσει άμμος και χώματα και αντιλαμβάνεται ό καθένας τί θά γίνει με μία νεροποντή.
Σωροί από μπάζα στους δρόμους ακόμη και βουναλακι μπάζων σέ περίβολο εκκλησίας.
Επίσης στις επιστρώσεις με άσπρο τσιμέντο, υπάρχουν εμβαθυνσεις από ροδιές αυτοκινήτων που είναι επικίνδυνες για πεζούς και αυτοκίνητα.
Ενα άλλο μεγάλο θέμα είναι ή πολυπαθης οδός Παύλου Μελά.

Είναι ένας στενός δρόμος, με διπλή κυκλοφορία που δέχεται καθημερινά, μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων καί δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα και μικροατυχήματα.
Κατά τά άλλα πομπώδεις ανακοινώσεις.

"ΑΝΑΠΛΆΘΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ  ΒΑΡΟΥΣΙ!!!!!
Οι αρμόδιοι σκέφτονται να δώσουν κάποια λύση;;;;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΣΎΛΛΟΓΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γ.Α.ΚΛΕΙΔΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Επιστροφή