«Γιατί το ΜΙΤ λέει πως όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι της Μικρασίας γεννήθηκαν στην Τουρκία;»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Γιατί το ΜΙΤ λέει πως όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι της Μικρασίας γεννήθηκαν στην Τουρκία;»

Ανοιχτή επιστολή στον Κ. Δασκαλάκη:

Ένας Έλληνας που ζει στις ΗΠΑ διαπίστωσε κάτι περίεργο και ζητά απ’ τους πανεπιστημιακούς μας να δράσουν


ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,

Σου γράφω από την Καλιφόρνια, όπου ζω 30 περίπου χρόνια, για να φέρω στην προσοχή σου μια ιστοσελίδα του ΜΙΤ (όπου εργάζεσαι), στην οποία αναφέρεται ότι όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι της Μικρασίας είχαν γεννηθεί στην Τουρκία. (Προσοχή: όχι στη χώρα που σήμερα λέγεται Τουρκία. Στην Τουρκία, σκέτο.)


Παρότι Τουρκια δεν υπηρχε οταν γεννηθηκαν, το MIT παρουσιαζει ως χωρα γεννησης τους, αδιακριτως, την Τουρκια

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και φωτογραφία σε τρια πανεπιστημια, ειμαι γιος πανεπιστημιακου ( του Παυλου του Νικολαϊδη, αρχιτεκτονα του Πανεπιστημιου της Πατρας κι αρκετων σχολειων, πρωην καθηγητη Ιστοριας Τεχνης κ Ακαδημα’ι’κου Σχεδιου στο Μαιαμι της Φλοριντα ( ΗΠΑ ), με καταγωγη απο την κατοχικη Αθηνα ).

Θελω να μοιραστώ μαζι σου μια πληροφορια, μια ηλεκτρονικη προωθηση απο τον ελληνοαμερικανο καθηγητη Νικο Γιαννουκακη ( Πιτσμπεργκ – ΗΠΑ ) προς εμενα, ταυτοχρονα με ενα υποστηρικτικο πολυετες αρχειακο δειγμα που αφορα μια συγκεκριμενη επικοινωνιακη στρατηγικη της Τουρκιας να προμοταρει στα ξενα μηντια την meme ( =“μιμ” στα ελληνικα – οπου μιμ οριζεται ενα “δαρβινικο σλογκαν”): ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.


Ο καθηγητής του MIT Κωνσταντίνος Δασκαλάκης (Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO)


Με την αδεια του Νίκου Γιαννουκάκη, δινω πιο κατω την προ ημερων επικοινωνια του με ολες τις πληροφοριες για το ΜΙΤ, ενω αμεσως μετα το αρχειο μου στο ιδιο ζητημα, δηλαδη την επικοινωνιακη στρατηγικη της Τουρκιας με επικεντρο την μιμ Αρχαια Τουρκια, προς ενημερωση σου.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Με χαιρετισμούς απο την Πολιτεία της Καλιφόρνια.Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

 

 

Επιστροφή