Ποια είναι η δημοσιογράφος που “τα παίρνει” στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ποια είναι η δημοσιογράφος που “τα παίρνει” στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλο έχει προκαλέσει το άκρως προκλητικό διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου δημοσιογράφοι εμφανίζονται να χρημματίζονται για να “διαφημίζουν” την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.Το σποτ έχει δημιουργήσει αρνητικά σχόλια στον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο που το έκριναν ως ισοπεδωτικό, δυσφημιστικό και προσβλητικό.

Στο σποτ πρωταγωνιστεί μια “πληρωμένη δημοσιογράφος” που “τα παίρνει” ακολουθώντας τις “κυβερνητικές εντολές”. Η πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του ιστορικού στελέχους της ανανεωτικής Αριστεράς, Άγγελου Ελεφάντη, ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, με σημαντική παρουσία στο θέατρο.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Προσωπική συμφωνία (2019), Proof (2017), Ράφτης κυριών (2017), Τρωάδες (2015), Το μανιφέστο του πολέμου (2014).

Ήταν υποψήφια στην Α΄Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 6823 ψήφους αλλά και στις δημοτικές εκλογές με την “Ανοιχτή Πόλη” του Νάσου Ηλιόπουλου όπου με 1098 ψήφους κατέλαβε την 13η θέση.

Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει και στα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο και κάνει συχνά παρεμβάσεις μέσα από τα social media. Η πιο πρόσφατη αφορά στο επίμαχο σποτ.

Ο πατέρας της Άγγελος Ελεφάντης

Ο πατέρας της, Άγγελος Ελεφάντης, υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς. Ήταν δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότης του περιοδικού “Ο Πολίτης”, ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας “Η Εποχή” και τακτικός συντάκτης της “Αυγής”. Μέλος της ΕΔΑ, του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά αλλά και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2004 και το 2007. Πέθανε το 2008 σε ηλικία 72 ετών.

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή