Κώστας Κόλλιας: Η τραγική ιστορία, η δόξα και ο θάνατος σε τροχαίο του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή (video)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κώστας Κόλλιας: Η τραγική ιστορία, η δόξα και ο θάνατος σε τροχαίο του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή (video)

Πολλοί λένε πως εάν δεν έφευγε από την ζωή, με τόσο μοιραίο και άδικο τρόπο, ο Κώστας Κόλλιας θα γινόταν εκ των μεγαλύτερων τραγουδιστών της Χώρας.



Μπήκε στην δισκογραφία το 1976, τραγούδησε μόλις τέσσερα χρόνια με ισάριθμους δίσκους και πολλές εμφανίσεις σε κέντρα. Κι όμως αυτό το αν παραμένει.


Τι θα γινόταν αν... δεν έφευγε;
Ποιος είναι ο Κώστας Κόλλιας;


Ο Κώστας Κόλλιας υπήρξε ερμηνευτής του διαχρονικού τραγουδιού «Έρωτά μου Αγιάτρευτε», από τον Τάκη Σούκα και τον Ηρακλή Παπασιδέρη αλλά και άλλων μεγάλων επιτυχιών στην σύντομη ζωή του.



Η δισκογραφική «άνοιξη» του Κώστα Κόλλια διήρκεσε μόλις 4 χρόνια, από 1976 μέχρι το 1980 και σε αυτό το διάστημα ηχογράφησε 4 μεγάλους δίσκους, γεγονός που θυμίζει πολύ την δισκογραφική άνοιξη και του Παντελή Παντελίδη από το 2012 μέχρι και την ημέρα που έφυγε τόσο τραγικά από τη ζωή.  

Την ώρα που όλος ο κόσμος τραγουδούσε το «Έρωτά μου αγιάτρευτε» και ο Κόλλιας βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, ο τραγουδιστής στα 35 του χρόνια μόλις, χάνει τη ζωή του σε τροχαίο.

Ήταν 4 Ιουνίου 1980 και ο Κόλλιας επέστρεφε στο σπίτι του, στα Καλύβια.

Το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και ο λαικός τραγουδιστής αφήνει τη ζωή του στο δρόμο Λαγονησίου- Καλυβίων. Το τροχαίο χαρακτηρίστηκε “ύποπτο” αλλά η Τροχαία, δεν έδωσε σημασία στις “ενδείξεις” ενός στημένου τροχαίου.

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή