Το βινύλιο φεύγει το c.d. έρχεται...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το βινύλιο φεύγει το c.d. έρχεται...

Τρικαλινοί d.j.s την 10ετία του '90
Ήταν η εποχή που περνάμε από το βινύλιο στα c.d.Στην αρχή οι περισσότεροι δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν για την... νέα τεχνολογία, το υποδέχθηκαν με... καχυποψία, για να μην πουμε ότι το σνομπάριζαν κιόλας.

Ο ψηφιακός κόσμος, συμπυκνωμένος, πιο απελευθερωμένος απο το θόρυβο. και άφθαρτος ήρθε όμως να κατακτήσει την αγορά...
Και κάπου στις αρχές των 90's αρχίζουνε όλο και περισσότεροι δίσκοι να επανακυκλοφορούνε όλα σε cd.

Μπορεί αργότερα να το ανέχθηκαν, αλλά αν τους ρωτήσεις τώρα τι λατρεύουν, θα λάβεις κατηγορηματική απάντηση απ' όλους... Το Μαύρο Φετίχ..


Bar “Lapidus” 1990.
Στην οδό Γαριβάλδη σε όροφο, όπου αργότερα  λειτούργησε το “LUND radio”.
Στη φωτό οι Στέφανος Μοτίτσιος d.j. ο ιδιοκτήτης Τάκης Πλεξίδας, και οι Δημήτρης Κούτσιας και Τζώρτζης Κλιάφας.Οι d.j.s Βασίλης Αντωνόπουλος και Δημήτρης Γιαννάκας στο "CULT" (πρώην Ξένιος στην οδό Καποδιστρίου) το 1992.O d.j. Γιάννης Καραλής στα πλατώ του club "PARAISO" το 1999. Αμετανόητος εραστής του βινυλίου ήταν από τους λίγους που συνέχιζε να παίζει με MK2...
O Δημήτρης Τάχος στα deck του "PRIVILLEGE" . Έχουμε περάσει για τα καλά στα c.d. ελάχιστοι d.j.s συνήθως guest's έπαιζαν βινύλιο στα club's τέλος του '90O Γιάννης Κοτοπούλης στις  μουσικές επιλογές και Γιάννης Τζώρτζης, στη Καλοκαιρινή disco "Tarm Center" που λειτουργούσε στην αυλή του χειμερινού μαγαζιού, στο δέλτα Λαρίσης αρχές της 10ετίας του '90.
 

 

Επιστροφή