Ο 2ος Διαγωνισμός Νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων το 2004 στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Διαγωνισμός Νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων το 2004 στα Τρίκαλα

Εικόνες, απο τον 2ο Διαγωνισμό Νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που έγινε στο Μύλο του Ματσόπουλου την Κυριακή 28 Νοε 2004.

Οι Τρικαλινές συμμετοχές.

 
Επι σκηνής οι "SMS". Τρικαλινό γκρουπάκι που πρόσφατα σχηματίστηκε. Ρεπερτόριο με δικές τους συνθέσεις και διασκευές ποπ και rock. Στη φωτό  διακρίνουμε εξ αριστερών:Χρ. Μπέλλος(μπάσο), Σκούφας Νίκος(φωνη),Γιώργος Μίγκας (πλήκτρα),Μανώλης Φιλίππου(Κρουστά),Μιχ.Γερομίχος(τύμπανα),Παντελής Κόκκινος(κιθάρα)


 

"ELXIS" με μουσική επηρεασμένη απο progressive rock μοτίβα με έντονα μελωδικά στοιχεία. Το αποτελούν οι Γιώργος Μαγκούρας(ντράμς),Ζίο(κιθάρα),Ευγενία Καραγκούνη(πλήκτρα),Κώστας Δριτσέλης(μπάσο),και Ιφιγένεια Καραγκούνη (Φωνή)

Το Καλαμπακιώτικο συγκρότημα άφησε πολλές υποσχέσεις...


Η Έμιλυ Παύλου είναι η εικονιζόμενη. Ερμηνεύτρια των "ΤΕΤΤΙΧ" Την παρουσίαση των διαγωνιζομένων έκανε ο γνωστός μουσικός παραγωγός της Νετ Λεωνίδας Αντωνόπουλος.


 
Oι "Rehagels", Φοιτητικό γκρούπ απο την Κομοτηνή, κλέψανε την παράσταση,απέσπασαν και βραβείο.

 "Φάλτσα Μπάντα". Καταχειροκροτείθηκε. Με ανυπομονησία περιμένουμε να κυκλοφορήσει το 2ο demo cd. Με στίχο Ελληνικό,το πιο παλιό εν ενεργεία Τρικαλινό συγκρότημα δίκαια έκλεψε την παράσταση στον διαγωνισμό. Σε σύνθεση Γιώργου Μίγκα(φωτό 3 στα πλήκτρα), στίχους Ελίζας Ζολώτα και ερμηνευτή τον Γιώργο Πέτρου(φωτό 4), το τραγούδι των Τρικαλινών δημιουργών "υστεροφημία", απέσπασε το βραβείο του πιο ολοκληρωμένου τραγουδιού.. Πάντα τέτοια παιδιά... Η rock άποψη των Τρικάλων στο διαγωνισμό. Οι "atmosfear".Mπουρλιός Σωτήρης στα φωνητικά, Αλέκος Γεωργιάδης στην ηλεκτρ. κιθάρα, Βούκιας Σωτήρης στο μπάσο και Κώστας Μυλωνάς στα τύμπανα.Βραβείο και για τους "ΝΙΑΒΕΝΤ".Το μοναδικό παραδοσιακό συγκρότημα της πόλης που αποτελείται απο νέους μουσικούς...Αποτελείται απο μαθητές,(νυν και πρώην) του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. 
 

 

Επιστροφή