Ροκάροντας στη "Σουίτα" Σεπτέμβριο του 2008

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ροκάροντας στη

Εκρηκτικό live από Terror to humanity και El Nionio’s

Ένα από τα καλύτερα και δυναμικότερα Live τοπικών συγκροτημάτων παρακολούθησαν στις 10 του μήνα στη Σουίτα δεκάδες φίλοι της ροκ που κατέκλυσαν τον χώρο.

Ο λόγος για τους Terror to humanity και τους El Nionio’ s που έδωσαν με την ένταση και το πάθος τους πολύ καλά δείγματα, αφήνοντας ελπιδοφόρες υποσχέσεις για το μέλλον της τοπικής ροκ σκηνής.

Οι El Nionio’s που εμφανίστηκαν πρώτα – και αν απορείτε, έχουν πάρει το όνομά τους από ένα γατάκι που το έλεγαν έτσι – μπορεί να έπαιξαν λίγα τραγούδια αλλά αυτά ήταν ικανά για να μας παρουσιάσουν τρία παιδιά με ταλέντο και μπόλικο ενθουσιασμό αν και με λίγο τρακ, ίσως επειδή η χθεσινή ήταν και η πρώτη τους συναυλία.


Το group αποτελείται από τον Βασίλη στο μπάσο, τον Γρηγόρη στα ντραμς και την φωνή και τον Στέλιο στην κιθάρα και στην φωνή, είναι από την Καλαμπάκα και έχει επιρροές από Nirvana, White Stripes, Τρύπες και άλλα συγκροτήματα που κριτικάρουν με τους στίχους τους τον άκαμπτο κόσμο της κοινωνικής ηθικής (με δικά μου λόγια προσπαθώ να μεταφέρω κάποια πράγματα που μου είπαν.Θα καταλάβουν φαντάζομαι).

Υπάρχει πνεύμα καλλιτεχνίας στο group αλλά φυσικά χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Από την πλευρά τους οι Terror to humanity έπαιξαν καυτό heavy metal τόσο με διασκευές από Metallica, Black Sabbath, Kreator κ.α. όσο και με δικά τους τραγούδια όπως τα Chaos in my mind, Black και Never Alone.


Φάνηκαν πανέτοιμοι για την πρώτη τους (κανονική, γιατί είχε προηγηθεί και μία μικρή εμφάνιση σε φεστιβάλ της ΚΝΕ πριν 4 μήνες) συναυλία όντας εκρηκτικοί και επικοινωνιακοί).

Το group αποτελούν ο τραγουδιστής Αλέξανδρος Φωλίνας, ο κιθαρίστας Απόστολος Βάκας, ο Μίνωας Κουτεντάκης επίσης στην κιθάρα, ο Νίκος Σταυρέκας στο μπάσο και στα ντραμς ο Σωτήρης Σταυρέκας...

 

 

Επιστροφή