Μια βραδιά με τη Χαρούλα Αλεξίου στο στάδιο...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μια βραδιά με τη Χαρούλα Αλεξίου στο στάδιο...

Αύγουστος του 2009. Η Χάρις Αλεξίου "μαγεύει" χιλιάδες Τρικαλινούς στο Δημοτικό Στάδιο...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 7.000 ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μάγεψε αλλά και ξεσήκωσε τον κόσμο τραγουδώντας παλαιότερες και πιο πρόσφατες επιτυχίες της, η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία που έδωσε το βράδι της Πέμπτης 27-8-2009 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.


Περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Στάδιο της πόλης και παρακολούθησαν τη συναυλία, η οποία να σημειώσουμε ότι ήταν με δωρεάν είσοδο, μια προσφορά της Νομαρχίας σε όλους τους τρικαλινούς πολίτες.


Η συναυλία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την μοναδική φωνή της Χάρις Αλεξίου να ξεσηκώνει το κοινό κυρίως στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, όπου και τραγουδήθηκαν παλαιότερα τραγούδια της, ενώ ο φωτισμός και οι καπνοί που συχνά πυκνά «σκέπαζαν» την σκηνή να δημιουργούν μία ωραία ατμόσφαιρα.


Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε πως "η Νομαρχία Τρικάλων προσφέρει μία μεγάλη συναυλία δωρεάν για όλους εσάς. Κάποιοι θα μας κατηγορήσουν ότι σπαταλούμε πολλά χρήματα, εμείς θα πούμε χαλάλι, αξίζει, για τους πολίτες δωρεάν είσοδος.


Σήμερα η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού η Χαρούλα Αλεξίου θα μας κρατήσει συντροφιά και είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσουμε όλοι ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό πεντάγραμμο».


 

 

Επιστροφή