Στη Σουίτα το 2008 με τους "Go Jam Group"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στη Σουίτα το 2008 με τους

30/09/2008
Μία ευχάριστη βραδιά με τους Go Jam Group διοργάνωσε στη Σουίτα το Δίκτυο Βιοξενοδοχείων Ελλάδας στα πλαίσια προβολής της δράσης και των στόχων του.

Το Δίκτυο Βιοξενοδοχεία συστήθηκε από επαγγελματίες και ξενοδόχους με αξίες την αρμονία με τη φύση, τον σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις και την διάρκεια.

Ο κύριος στόχος είναι να παράγουν σε αρμονία με τη φύση, να φροντίζουν για την μέγιστη απόλαυση των φιλοξενουμένων ενώ η φύση, οι άνθρωποι και τα ζώα δεν θα ζημιώνονται και να αποτελέσουν έναν τόπο απόλαυσης και ευεξίας.

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Γιώργος Χονδρός μας ενημέρωσε επίσης ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τις διαδικασίες εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία καθώς επίσης και με τη χρήση φυσικών και βιολογικών προϊόντων αναφορικά με την περιποίηση του σώματος και την ευεξία.

Το κυρίως μέρος της εκδήλωσης ήταν οι απολαυστικοί Go Jam Group που αποτελούνται από τους Γιάννη Αγγελόπουλο (τύμπανα), Λευτέρη Χαβουτζά (κιθάρα), Πέτρο Βαρθακούρη (μπάσο) και Γιώργο Τσιατσούλη (ακορντεόν) και απέδωσαν ένα ιδιαίτερο και πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια που έχουν επιρροές από την funk, την jazz, το flamenco και την βαλκανική μουσική παράδοση.


Oι "Go Jam Group" στη Souita

 

 

Επιστροφή