Ο Φλώρος Φλωρίδης και η "παρέα" του στο art cafe "ΣΟΥΙΤΑ" το 1990

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Φλώρος Φλωρίδης και η
Ένας αξιόλογος δημιουργός, από τους μουσικούς που “άνοιξαν” το πεδίο του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα, ο σαξοφωνίστας και κλαρινίστας Φλώρος Φλωρίδης εμφανίζεται στη "ΣΟΥΙΤΑ" χειμώνα του 1990







ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ρετρό Φωτό & Ιστορίες




"ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ" Μουζακίου - Αργιθέας (Ένα ντοκιμαντέρ του 1978)
Έλαβε μέρος στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης SUPER-8 και απέσπασε το 2o βραβείο. Την επόμενη χρονιά προγραμματίστηκε από την ΕΡΤ να παρουσιαστεί στην εκπομπή "Η μικρή ταινία".











"Τρικαλινά χαμόγελα" - Απρίλιος 2007
Αρχίζουμε στην παρούσα ενότητα να αναδημοσιεύουμε από τις παλιές εκδόσεις του fatsimare.gr φωτογραφίες με "Τρικαλινά χαμόγελα".











72 Σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες από Καλαμπάκα και Μετέωρα έναν αιώνα πριν...
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά (εκτός από μερικές) και είναι του Γαλλικού στρατού από την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα κατα την "Γαλλοκρατία"  (αρχεία του υπουργείου πολιτισμού της Γαλλίας).










Ρετρό "Χρόνια πολλά" με pin-up girls, post cards και εικόνες από τα παλιά...
Με "pin-up girls", τα διάσημα "καρφιτσωμένα"  στις ανδρικές φαντασιώσεις Κορίτσια αλλά και εορταστικά post cards του προηγούμενου αιώνα ας προσπαθήσουμε όλοι μας, αυτές τις γιορτές, να ξαναβρούμε το χαμόγελο μας και κυρίως να χαρίσουμε χαμόγελα σ’ αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για μια καλύτερη ζωή, τη ζωή που τους αξίζει!







Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής του moto cross στα Τρίκαλα...!
Για ένα τριήμερο, 27/28/29 Οκτωβρίου του 2005 η ΜΟΛΕΤ, Η ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, διοργάνωσε σχολείο Moto cross με δάσκαλο, έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Βέλγο Harry Everts (4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή).

 

 

Επιστροφή