Με την Καλομοίρα στην... Καλομοίρα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με την Καλομοίρα στην... Καλομοίρα !
7 Ιανουαρίου 2007
 Η Καλομοίρα Σαράντη, Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, γνωστή στο Πανελλήνιο με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story 2», μαθαίνει ότι στα Τρίκαλα, στη περιοχή Καλαμπάκας υπάρχει ένα χωριό με το όνομά της, Καλομοίρα και προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους το επισκέπτεται...!Ντύθηκε "βλάχα", ανέβηκε σε γαϊδουράκι, περιηγήθηκε στα σοκάκια του χωριού, χόρεψε στο καφενείο του χωριού, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της...

(Την επόμενη χρωνιά, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση.)

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη


Δείτε ΕΠΙΣΗΣ στην ίδια ενότητα
Ρετρό Φωτό & Ιστορίες
Ιστορίες της μέρας και της νύχτας


Τρικαλινά γκρουπάκια της 10ετίας του '80
Φίλες και φίλοι, οι "ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΙ" !!!

Παραστάσεις τρικαλινών των δεκαετιών 1930-1960

Αφιέρωμα στην παλιά γειτονιά και στη μνήμη εκείνων που έφυγανΤρίκαλα, Ιούλιος του 1941. Ένας... ανεπανάληπτος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Στάδιο !
Η πόλη μας, βρίσκεται Ιούλιο του 1941 υπό Ιταλική κατοχή και Ιταλοί στρατιώτες του 6ου συντάγματος πεζικού διοργανώνουν ποδοσφαιρική συνάντηση στο Στάδιο.


Rock στον νερόμυλο της Πύλης
Οι φωτογραφίες είναι από εμφάνιση Τρικαλινών συγκροτημάτων 22 Αυγούστου 2004 στον Νερόμυλο της Πύλης δίπλα στο ποτάμι.Τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου Τρικάλων Αύγουστος του 1976 ( βίντεο )
Ο Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβερνήσεως ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εγκαινιάζει το Κολυμβητήριο των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 

 

Επιστροφή