Τρικαλινοί στο πρώτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ - Μάρτιος του 1987 (& βίντεο από το συνέδριο)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τρικαλινοί στο πρώτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ - Μάρτιος του 1987 (& βίντεο από το συνέδριο)

Το Α' Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ διεξήχθη τον Μάρτιο του 1987 στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» στην Αθήνα.Στη φωτογραφία, μερικοί από τους Τρικαλινούς ΟΝΝΕΔίτες συνέδρους.
Πάνω από αριστερά, Γιώργος Κακαράντζας, Γιώργος Ζιούτος, Χρήστος Λαδιάς, Γιάννης  Ζελενίτσας, Κώστας Ψύχος, Βασίλης Μαγγουρίτσας
Κάτω, Νίκος Μουτσίκας, Γιώργος Γεωργίου
ΤΟ Α' ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Υποψήφιοι πρόεδροι  οι Γιώργος Βουλγαράκης, Απόστολος Σιαμπάνης και Ηλίας Αδαμόπουλος, ενώ παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του ο Χάρης Τομπούλογλου.

Οι τρεις διεκδικητές της προεδρίας της οργάνωσης εξέφραζαν ευρύτερες εσωκομματικές τάσεις. Ο Γ. Βουλγαράκης, που εξελέγη πρόεδρος τη φιλελεύθερη τάση, ο Απ. Σιαμπάνης την παραδοσιακή και ο Ηλ. Αδαμόπουλος την ανανεωτική.

Το συνέδριο
αυτό χαρακτηρίστηκε από το οξύ κλίμα που επικράτησε κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και την έκδοση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη της νέας Κ.Ε.

Χαρακτηριστικό του... κλίματος που επικρατούσε, το βίντεο που ακολουθεί με συνθήματα (κυρίως από τους ανανεωτικούς) όπως : "Εξω η ΝΤΟΡΑ απ' την ΟΝΝΕΔ", (με τη νεολαία "ασχολούνταν" έντονα παρασκηνιακά  τότε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στήριζε το Βουλγαράκη και οι ανανεωτικοί του είχαν βγάλει το παρατσούκλι “ντοράκης”), "Έξω τα τζάκια από την ΟΝΝΕΔ", "Α-ΔΑ-ΜΟΠΟΥΛΟΣ" κλπ !ΤΑ "ΝΤΟΡΑΚΙΑ"... ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ

Μετά από λίγες ώρες ακολούθησαν πολλές διαγραφές...
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας Βασίλης Μιχαλολιάκος και οι Μιχάλης Παπαδόπουλος, Απόστολος Σιαμπάνης και Χάρης Τομπούλογλου μαθαίνουν τη διαγραφή τους... από ραδιοφώνου.!


  (Η... "δυναστεία", νίκησε...!)

Δείτε ΕΠΙΣΗΣ στην ίδια ενότητα
Ρετρό Φωτό & Ιστορίες
Ιστορίες της μέρας και της νύχτας6-3-1987 CARAVEL


Δείτε video:

 

 

Επιστροφή