Μια βραδιά ...Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μια βραδιά ...Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Μια υπέροχη βραδιά χάρισαν στους Τρικαλινούς για άλλη μια φορά η Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» και η παιδική Χορωδία του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ».

 Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Μαγευτική ήταν η νύχτα της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου, στο Μύλο του Ματσόπουλου. Οι αγγελικές φωνές των παιδιών εναρμονισμένες με τον επαγγελματισμό των μουσικών της ορχήστρας Τσιτσάνη και ο πανέμορφος χώρος του Μύλου, συνέθεσαν το σκηνικό για μια πρωτοφανή και αξέχαστη μουσική εκδήλωση.

Τα φώτα άναψαν, οι νότες ξεπήδησαν από τις χορδές των μπουζουκιών και οι στίχοι του μεγάλου συνθέτη πλημμύρισαν την αίθουσα.
Ακόμα μια φορά η βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο στον πανελλήνιο διαγωνισμό ΧΟΡΩΔΙΑ «ΟΜΟΝΟΙΑ» υπό τη διεύθυνση της κ. Λίλας Αγγέλη και η καταξιωμένη στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας και του εξωτερικού ΟΡΧΗΣΤΡΑ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» του Κέντρου Έρευνας – Μουσείου Τσιτσάνη, ταξίδεψαν τους Τρικαλινούς ακροατές και έδωσαν υποσχέσεις για μελλοντικές συνεργασίες.

Η ΟΡΧΉΣΤΡΑ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» απαρτιζόταν από τους μουσικούς:
Πουλιανίτη Μαρία (τραγούδι)
Αντωνίου Μπάμπη (τραγούδι)
Μητσιάκη Βασίλη (μπουζούκι)
Γρηγορίου Ευθύμη (μπουζούκι)
Παπαϊωάννου Νίκο (κιθάρα)
Μάκη Σισσίκη (ηλεκτρ. μπάσο)
Μίγκα Γιώργο (πιάνο-ενορχηστρώσεις)
Στη συναυλία με τίτλο «Τα παιδιά τραγουδούν Τσιτσάνη», η οποία ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Βασίλης Τσιτσάνης…25 χρόνια μετά» τραγούδησαν παιδιά δημοτικού σχολείου – μαθητές του ΚΔΑΠ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να τους ξανακούσουμε σύντομα.

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή