"Στην υγειά μας" στα... Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων

Ο  Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων παρέθεσε γεύμα το οποίο εξελίχθηκε σε γλέντι, στον Σπύρο Παπαδόπουλο γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή της εκπομπής «Στην Υγειά μας» και στους συνεργάτες του στον θίασο του, την Πέμπτη το βράδυ.

Η Ταβέρνα «Κατώγι» ήταν  γεμάτη από τους χορευτές του Χ.Ο.Τ. που συμμετέχουν στα γυρίσματα των εκπομπών «Στην Υγειά μας», από το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου και τους ηθοποιούς και τεχνικούς του θεάτρου του θιάσου του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον χοροδιδάσκαλο κ. Μάνο Παναγιώτη ο οποίος ευχαρίστησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο για την προβολή που κάνει στα Τρίκαλα και ιδιαίτερα στον Χ.Ο.Τ. που τον έχει κάνει γνωστό στα πέρατα της γης. Παράδειγμα έφερε την πρόσφατη κλήση από τους ομογενείς μεγάλης πολιτείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής οι οποίοι είδαν τον Χ.Ο.Τ. στην εκπομπή του και μας προσκάλεσαν του χρόνου να είμαστε εκεί. Συνεχάρη αυτόν και τους συναδέλφους του για το ωραίο έργο που παρακολουθήσαμε στο υπαίθριο θέατρο της πόλης μας  ‘’ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού’’ και του εξέφρασε την αγάπη και την φιλία όλων των μελών του ομίλου μας.

Ακολούθησε μεγάλο γλέντι με λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι μουσικοί, Τριανταφύλλου Δημήτρης στο μπουζούκι, Τσιρόγλου Νίκος στο μπουζούκι, Μπαρμπαρούσης Βαγγέλης στη κιθάρα, Άρης Ντίνας στο τραγούδι-Λαούτο, Γκουβέντας Κυριάκος στο βιολί και Παπαγεωργίου Νεκτάριος στο κλαρίνο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, οι συνεργάτες του και τα μέλη του Χ.Ο.Τ. απόλαυσαν ωραία μουσική, χόρεψαν, τραγούδησαν  και πέρασαν μοναδικές στιγμές ως τα ξημερώματα της Παρασκευής.


 

 

Επιστροφή