Έλενα Μπάση - Πάντα εκλεπτυσμένη και glamorous. "Νύχτα με παίρνεις" η καινούργια της επιτυχία...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έλενα Μπάση - Πάντα εκλεπτυσμένη και glamorous

Η Έλενα λίγο καιρό μετά το σύντομο πέρασμά της από την πόλη μας και το VOX ανοίγει τα "φτερά" της και κάνει έντονη την παρουσία της στο λαϊκό καλλιτεχνικό στερέωμα...

Γεννήθηκε
στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Το καλλιτεχνικό μικρόβιο το κληρονόμησε από τον μπαμπά της, Βασίλη Γύμπαση, που ήταν επίσης γνωστός καλλιτέχνης με δισκογραφία.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Σπούδασε στα ΤΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα ασχολήθηκε με το τραγούδι. Επίσης, έκανε από μικρή πρωταθλητισμό στη σκοποβολή.

Παρθενική εμφάνιση: Ξεκίνησε τραγουδώντας με τον πατέρα της σ' ένα κέντρο στην Κατερίνη και λίγο αργότερα βρέθηκε στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Φιλοδοξίες: «Θέλω να κάνω καλές συνεργασίες και να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο η καινούργια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζω

Κολλημένη με:
Το θέατρο! Πέρα από το τραγούδι η Ελενα Μπάση έχει κι άλλες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Εδώ και λίγο καιρό φοιτά στη σχολή του Θεάτρου Αλλαγών και σπουδάζει την τέχνη της υποκριτικής. «Θα μου άρεσε πολύ να παίξω μια μέρα στο θέατρο ή στην τηλεόραση», αποκαλύπτει.

Κερδίζει πόντους: Με το μυαλό της! Οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καταλαβαίνουν αμέσως πως είναι μια έξυπνη γυναίκα. Κερδίζει όμως και με την εξωτερική της εμφάνιση: ομολογουμένως έχει βλέμμα και χαμόγελο που μαγνητίζουν!

Συχνάζει: Στη Γλυφάδα, όπου μένει κιόλας. Το στέκι της είναι το «Rich» κι εκεί θα την πετύχετε να πίνει το καφεδάκι της, να τρώει τη σαλάτα της, ακόμη και ν' απολαμβάνει το κοκτέιλ της.

Ο ιδανικός άντρας: «Είναι εκείνος που έχει καλή καρδιά και με σέβεται», μας λέει και προσθέτει: «Πιστεύω πολύ στη χημεία δύο ανθρώπων. Ολα ξεκινούν από τον εγκέφαλο».

Ποια είναι: Η Ελενα Μπάση έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου. Μεταξύ αυτών ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Αντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Το αγαπημένο χόμπι της νεαρής τραγουδίστριας είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει γυμναστική ή διαβάζει λογοτεχνία. Οσο για τα αισθηματικά της;
Δηλώνει ερωτευμένη, αλλά για... περισσότερα, «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη»...

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή