Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων έκοψε την βασιλόπιτα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων έκοψε  την βασιλόπιτα

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στις 13.00μμ στην ταβέρνα ''Θράκα'' στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

Μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε αφού τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη και  μέλη  άλλων ιππικών συλλόγων από Βόλο ,Γρεβενά & Καρδίτσα μετά των προέδρων καθώς και πολύ φίλοι του Ι.Σ.

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Κωνσταντίνος Τσιακμάκης(μέλος Ι.Σ).

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα ζεύγος σκαλιστά σπιρούνια,μαστίγιο και ένα πετάλωμα από τον Δημήτρη Μητροβασίλη(μέλος Ι.Σ)έτυχε ο Αντώνης Κοντός από το Προάστιο Καρδίτσας που δήλωσε στον πρόεδρο κο Μίλτο Κρανιά να αγοράσει άλογο και να γίνει μέλος  του Ι.Σ.

Είχαμε και μία έκπληξη.Απονομή δυο βεβαιώσεων καταλληλότητας οδηγών βουνού με άλογο πάντα μετά από εξετάσεις σε Ιταλική επιτροπή στους Αρτέμη Κακα'ί'τσα και Μίλτο κρανιά δια χειρός Βίτου Αθανασιου (Ι.Φ.Ο.Μ).

Θα ήταν μεγάλη παράληψη αν δεν αναφέραμε την  εξαίρετη  ορχήστρα αποτελούμενη από τον Χρίστο Κιτσόπουλο(πνευστά),Γιάννη Σούλτη(βιολί)Παναγιώτη Παπακώστα(Κιθάρα-τραγούδι),Τέλη Μπαχλά(κιθάρα-τραγούδι),Κώστα Κατσόγιαννο(τρίχορδο μπουζούκι),Παναγιώτη Οικονόμου(τραγούδι)Λίτσα Μπρέλλα(τραγούδι),Βαγγέλη Ντόντη(ντέφι) ,Μίλτος Κρανιάς(Λαούτο-τραγούδι)  που διασκέδασαν τους παρεβρισκομενους αφιλοκερδώς


Καλή χρονιά με υγεία και πολλές πολλές βόλτες!!!

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή