Άλογο κλήρωσε ο "Βουκεφάλας" στη βασιλόπιτα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Άλογο κλήρωσε ο


Μέχρι και άλογο στην κλήρωση φέτος , προσφορά Ιωάννη Βράκα (μέλος Ι.Σ.) το οποίο κέρδησε ο Δημήτριος Χασιώτης(νέο μέλος Ι.Σ.)!!!

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε η Εβελίνα Κατσιάκου όπου αντιστοιχούσε σε ένα χαλινό αλόγου και ένα δερμάτινο γιλέκο από το σαγματοποιείο Ιωάννη Ζάχου στην Καρδίτσα!!!

Ένα μοναδικά ανεπανάληπτο μεσημεριανό,στην ταβέρνα του ''ΝΙΚΌΛΑ''στην Αγία Κυριακή Τρικάλων, για τα μέλη και τους φίλους του ''Βουκεφάλα'' από 1μμ έως και 10μμ αφού στην ορχήστρα συμμετείχαν---Γιάννης Γκουζιώτης(τραγούδι),Ξενοφών Τσιούνης(τραγούδι-ντεφι),Χρήστος Κιτσόπουλος(φλογέρες-κλαρίνο),Γιώργος Κολτίδας(κλαρίνο),Γιάννης Σούλτης(βιολί),Δήμητρα Καλλιάρα(κανονάκι-τραγούδι),Παναγιώτης Παπακώστας(κιθάρα-τραγούδι),Τέλης Μπαχλάς(κιθάρα-τραγούδι),Κώστας Κατσόγιαννος(μπουζούκι-λαούτο-τραγούδι),­Κωστας Κανιούρας(κιθάρα),Ευά Παπαγεωργοπουλου(τραγούδι),Γιάννης Δήμας(τραγούδι),Βαγγέλης Φιλίππου(τουμπελέκι),Δημήτρης Σιαναβέλης(κλαρίνο),Μίλτος Κρανιάς(μπουζούκι-λαούτο-τραγούδι).

Το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου ευχαριστεί τους παραπάνω φίλους για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στην ετήσια αυτή εκδήλωση.Τα λόγια είναι περιττά σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί!!! Υγεία σε όλους για το 2014 μα και ''καβάλα στο άλογο'' για όλους ήταν οι ευχές του Δ.Σ από το στόμα του προέδρου κου Μίλτου Κρανιά!!! Και του χρόνου'' με υγεία να είμαστε όλοι έδω'' έλεγε κάποιος!!!

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή