Ο ετήσιος χορός του χορευτικού συλλόγου «ΤΡΙΚΚΗ» στο Memories Hall

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο ετήσιος χορός του  χορευτικού συλλόγου  «ΤΡΙΚΚΗ» στο Memories Hall

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ καλή οργάνωση, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος χορός του  χορευτικού συλλόγου  «ΤΡΙΚΚΗ»  στη κατάμεστη αίθουσα του Memories Hall , το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.


Στην αρχή τα παιδικά και εφηβικά τμήματα παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς. υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Ζελεσιάδου Έφης.


Στην συνέχεια ο πατήρ Παναγιώτης Οικονόμου ευλόγησε την πίτα που έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Γαλάνης Βασίλης παρουσία των μελών του Δ.Σ. Ο κ .Γαλάνης αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποίησε η «ΤΡΙΚΚΗ» στο 2013 καθώς και στους στόχους για το 2014.

Ακολούθησε ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.                 

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές, Μιχάλης Ταμήλος, Κώστας Σκρέκας, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Γεώργιος Στουρνάρας, Αχιλλέας Μισυρλής, Σταύρος Τραγάνης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακός Σύμβουλος Τρικάλων Γιώργος Τσίγκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τρικάλων Δημήτρης Παζαϊτης ,Θεόδωρος Μπίχτας  και οι πρωταθλητές ποδηλασίας Μπούγλας Γεώργιος, Μπούγλας Απόστολος και Καράτζιος Γιώργος.

 

 

Επιστροφή