Κοπή πίτας με ποντιακό γλέντι στο «Αετών Μέλαθρον»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κοπή πίτας με ποντιακό γλέντι  στο «Αετών Μέλαθρον»

Την πρώτη εκδήλωση για το 2014 διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, με την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον».

   Με την παρουσία τους τίμησαν την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων μέλη και φίλοι του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων : ο βουλευτής Τρικάλων κ. Ταμήλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αργυροπούλου, κ. Τσίγκας και κ. Μπάρδας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας, ο Αντιδήμαρχος κ. Τραγάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κάκλα και κ. Ξάφος, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΣΜΥ και αντιπροσωπείες πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

   Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λένα Σαββίδου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, αλλά και για την αδιάλειπτη στήριξη του Συλλόγου στην πολυετή δράση του και ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία και δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις κυρίες - μέλη του συλλόγου για τα νόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν και προσέφεραν στους συμμετέχοντες.

   Ακολούθησε γνήσιο ποντιακό γλέντι υπό τους ήχους της λύρας και της φωνής του Σταύρου Μιχαηλίδη, του αγγείου, της φλογέρας και της φωνής του Γρηγόρη Σιδερά και του νταουλιού του Στέλιου Μωϋσιάδη.

    Επόμενη δράση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων η συμμετοχή με τις χορευτικές ομάδες της στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο.

                                 Η πρόεδρος                                         Η γραμματέας
                            Σαββίδου Λένα                                 Παπαδοπούλου Νόπη


ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ
& ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 28
42100 ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλ & fax : 2431074588
www.efxeinostrikalon.gr
e-mail: pontiakostrikalon@yahoo.gr

Κινητά επικοινωνίας: 6978670067 Παπαδοπούλου Νόπη (Γραμματέας)
                         6979085740 Σαββίδου Λένα (Πρόεδρος)

Δείτε φωτογραφίες:

(click για μεγέθυνση)

 

 

Επιστροφή