Ο χορός της Φ.Α.Τ.Α (Τζούρτζια Ασπροποτάμου) στο «Πολιτεία» (5 βίντεο & 60 φωτο)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο χορός της Φ.Α.Τ.Α (Τζούρτζια Ασπροποτάμου) στο «Πολιτεία» (5 βίντεο & 60 φωτο)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας της Αθαμανίας στο κοσμικό κέντρο «Πολιτεία».

Κατά την διάρκεια της βραδιάς βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες Τζουρτζιώτες στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που ήταν η Χριστίνα Μπονώτη, Νίκος- Σταύρος Μουτκανάς, Δημήτρης Νίκας, Βασιλική Λόη, Αναστάσιος Αλεξίου, Θανάσης Χύμας, Βασιλική Ζιώγα, Θεοδώρα Λεπενιώτη, Παρασκευή Μαλέμη, Ευαγγελία Νίκα, Δάφνη Μουχασίρη, Ιωάννης Τσαντής, Βασίλης Μουχασίρης, Ευάγγελος Κούτσιας,  Ειρήνη Ρούση, Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Ρίζος και  Νίκος Μιτάνης.

Η συμμετοχή των Τζουρτζιωτών αλλά και των φίλων της Φ.Α.Τ.Α., η υπέροχη ορχήστρα με τους Δημήτρη Λεβέντη στο κλαρίνο, Θάνο Ρούμπο στο βιολί, Χρήστο Αδάμο στο λαούτο, Κώστα Μανή στα κρουστά, τον Αλέκο Χλίβα στο ακορντεόν, τον Κώστα Μπατατόλη, τον Θεόδωρο Μουστάκα και τον Γιώργο Μαυρομμάτη στο τραγούδι καθώς και οι χορευτικές ομάδες της Αδελφότητας με την ζωντάνια τους και την λαμπερή τους παρουσία, ανέβασαν γρήγορα τους ρυθμούς της διασκέδασης.

Ευχαριστούμε πολύ το κέντρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» για την ζεστή φιλοξενία του, τους χορηγούς μας για τις ευγενικές τους χορηγίες, τους δωροθέτες μας για την πλούσια λαχειοφόρο, καθώς επίσης και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην διοργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Βουρλίτσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τζούρτζιας Γρηγόρης Τόσκας, ο πολιτευτής της Ν.Δ Αθανάσιος Λιούτας,  ο επίτιμος Πρόεδρος της Φ.Α.Τ.Α. Αθανάσιος Μουστάκας, οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Φ.Α.Τ.Α. Ιωάννης Δήμας, Γιώργος Γιαννίτσης, Ηλίας Ζώγας και Σωκράτης Γιαννίτσης , καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων.


Φ.Α.Τ.Α ( Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας Αθαμανίας )


Κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνσηΔείτε video:

 

 

Επιστροφή