Χαμός με Κώστα Σαφέτη στην Καλαμπάκα στο "ROYAL PALACE" (φωτο & βίντεο)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Χαμός με Κώστα Σαφέτη στην Καλαμπάκα στο

Κοσμοσυρροή στην χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάβας «Παπαθύμιος Βλαχάβας»


Το αδιαχώρητο στο "ROYAL PALACE" της Καλαμπάκας, με την διασκέδαση να «χτυπάει κόκκινο» μέχρι τα ξημερώματα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κοσμικό κέντρο στην Καλαμπάκα, ο ετήσιος χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάβας «Παπαθύμιος Βλαχάβας».Στον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Μησιάρη ευχαρίστησε από την καρδία της τους συγχωριανούς της που τίμησαν την εκδήλωση στηρίζοντας οικονομικά τον Σύλλογο σε συνθήκες... Μνημονίου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στην Τράπεζα αίματος του Συλλόγου και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε 2 εβδομάδες στην Βλαχάβα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ στην συνέχεια με «πρωταγωνιστές» την νεολαία ξεφάντωσαν με τραγούδι και χορό μέχρι τα ξημερώματα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Βουρλίτσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάβας Δημήτρης Μπουκουβάλας και ο επίτιμος Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάβας «Παπαθύμιος Βλαχάβας» Χρήστος Ψύρρας.Δείτε video:

 

 

Επιστροφή