Απόψε κάνεις... "μπαμ". Μια βραδιά στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απόψε κάνεις...



Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι προσήλθαν στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων. Την βραδιά είχαν οργανώσει οι μαθητές με την βοήθεια καθηγητών τους και είχε στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μαθητών και εκπ/κών και γονέων αλλά και την ανάδειξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών.

Η ορχήστρα του σχολείου έπαιξε για τους παρισταμένους ελληνική μουσική με λαϊκό και ελαφρώς ρεμπέτικο ύφος. Καλλίφωνοι μαθητές και μαθήτριες τραγούδησαν τα τραγούδια, ενώ η ομάδα χορού εντυπωσίασε όταν χόρεψε χασάπικο, ζεϊμπέκικο, καρσιλαμά και χασαποσέρβικο. Οι θεατές χειροκροτώντας και σιγοτραγουδώντας  έδιωξαν το άγχος των νεαρών «οργανοπαιχτών και τραγουδιστών»  και συνέβαλαν έτσι στον γενικότερο ενθουσιασμό.

Την ωραία αυτή μουσικοχορευτική βραδιά πλαισίωσε  και η έκθεση ( BAZAAR) αντικειμένων, χριστουγεννιάτικων και μη, που κατά βάση αποτελούσαν κατασκευές των ίδιων των παιδιών και στόχευε στην ενίσχυση της εκδρομής τους.  Και επειδή το σχολείο είχε προβλέψει ότι αυτή η γιορτή θα διαρκούσε αρκετές ώρες, πρόσφερε στους επισκέπτες εδέσματα , που είτε παρασκεύασαν οι γονείς των μαθητών και τα πρόσφεραν στην γιορτή είτε προέρχονταν από ευγενικές χορηγίες καταστημάτων εστίασης της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους  βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς και τα καταστήματα.




 Όλοι όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων έφυγαν ενθουσιασμένοι δηλώνοντας ότι με ευχαρίστηση θα ανταποκρίνονταν και σε επόμενες προσκλήσεις του σχολείου. Ευελπιστούμε στην οργάνωση και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων στο σχολείο μας,  αλλά….η επόμενη προτεραιότητά μας είναι οι 4οι Διαλυκειακοί Ρητορικοί Αγώνες , που θα γίνουν στον χώρο του σχολείου μας στις 12 και 13 -2-2016,  οπότε περιμένουμε να σας δούμε όλους εκεί, για να θαυμάσετε την ρητορική ικανότητα των νεαρών μαθητών του νομού μας.!

H Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων
Αθανασία Ζαραμπούκα

 

 

Επιστροφή