Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αργιθεατών Νομού Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αργιθεατών Νομού ΤρικάλωνΣε αίθουσα ξενοδοχείου των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων που διατηρεί 36 χρόνια την λαϊκή παράδοση και την μεταλαμπαδεύει στις νεότερες γενεές.


Πλήθος κόσμου, απόλαυσαν τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου που παρουσίασαν ήθη και έθιμα των ορεινών χωριών της Αργιθέας, ενώ καταχειροκροτήθηκαν όταν έδειξαν τις ικανότητές τους στον ξεχωριστό … «κλειστό χορό» των Αργιθεατών.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Έλλη Τσιρογιάννη έδωσε τις καθιερωμένες ευχές της στους παραβρισκόμενους για το νέο έτος  και φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης στην οποία μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, η Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτα Βράντζα, ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας , οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου και Ηλίας Παπανικολάου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, ο Πολιτευτής της Ν.Δ Αθανάσιος Λιούτας, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων Νανά Μαυραντζά, καθώς και Εκπρόσωποι Φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση, βραβεύτηκαν και τα Αργιθεατόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που είναι  η Φωτεινή Τσίκα του Σωτηρίου (Τμήμα Μηχανολόγων- Μηχανικών ΤΕΙ Θεσσαλίας) και Γιώργος Καναβός (Παιδαγωγικό Τμήμα Φλώρινας).
 

 

Επιστροφή