Κόπηκε στο "Πανελλήνιον" η πίτα των Σερραίων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κόπηκε στο

    Με μια μεγάλη προσέλευση για τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μια και μόλις πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προσπάθεια, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σερραίων του Ν. Τρικάλων, την Κυριακή 7/2/2016 στο ξενοδοχείο ¨Πανελλήνιον¨.

    Σε μια ζεστή βραδιά και με την άψογη φιλοξενία της διεύθυνσης και του προσωπικού του ξενοδοχείου, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε με νέους να θυμηθούμε κοινούς γνωστούς και φίλους απ΄ τας Σέρρας και να δώσουμε ραντεβού για μια επόμενη συνάντηση, φέρνοντας κοντά μας ακόμη περισσότερους συντοπίτες.

    Τυχερή της βραδιάς η κ. Μακρή Κατίνα απ΄τους παλιότερους που έχουν έρθει στα Τρίκαλα απ΄ τας Σέρρες μια και βρίσκεται εδώ απ΄ το 1976.

    Χαρακτηριστικό της βραδιάς, η Βασιλόπιτα που κόπηκε δεν ήταν η παραδοσιακή χαρακτηριστική πίτα αλλά ήταν Σερραίκή μπουγάτσα, (προσφορά των καταστημάτων  ¨Σερραϊκή Μπουγάτσα το Χρυσό¨) δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση.


 

    Όλοι εμείς που βρεθήκαμε αυτήν την υπέροχη βραδιά στο Ξενοδοχείο ΄Πανελλήνιον¨ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη εξυπηρέτηση και την ζεστή φιλοξενία.

Σερραίοι Ν. Τρικάλων  

 

 

Επιστροφή