Κοπή πίτας και βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών 2017 για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κοπή πίτας και βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών 2017 για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Την κοπή πίτας  και τις βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών πραγματοποίησε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ o ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κος Δημήτριος Λώλης έκοψε την πίτα για το 2017.

Ακολούθησαν ομιλίες από τα στελέχη του ΑΠΣ Τρίκαλα…


Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τις μαθητικές και αγωνιστικές τους διακρίσεις, αλλά και την προσφορά τους στο σύλλογο οι: Γεώργιος Τσιακάρας, Δημήτριος  Κιουσεντερλής, Ασπασία  Δαλανίκα,   Κων/νος Παπαβασιλείου, Δημήτριος Θανασάκης, Χρήστος Θανασάκης, Φίλιππος Ζαμπραϊλας, Βασίλειος Τζιαζτζιάς, Μάριος Δήμου, Λάμπρος Τσίνας, Κωνσταντίνος Καφρίτσας, Απόστολος Καραγιάννης,  Απόστολος Μπουραζάνας,  
Βασιλίνα Μητροβασίλη, Ευανθία Μπαρλαφέστα, Οδυσσέας Μπουκουβάλας, Απόστολος Καλόγηρος, Βασίλειος Δαλανίκας, Ηρακλής Σακοράφας, Κωνσταντίνος Βράκας και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί του συλλόγου, που χάρη στη βοήθειά τους υλοποιούνται κάθε φορά οι δράσεις του συλλόγου μας:

ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΦΑΛΤΑΚΑΣ: ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ – ENERGY
ΠΛΑΚΩΝΑΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
GRANELLO CAFE
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ
Αφοί Ι. & Σ. ΛΑΝΑΡΑ ΑΒΕΕ
ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
HI –TECH ELECTRICAL – ΔΗΜΟΥ ΕΛ.
FACTORY CAFE
ΓΑΛΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΡΕΟΠΟΛΕΙΟ
ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
ΑΦΟΙ ΑΧ. ΜΠΑΛΑΦΑ- ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Το φλουρί βρήκε ο αθλητής μας και μέλος της εθνικής ομάδας παίδων  Μάριος Δήμου.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με ανακοίνωσή του, απευθύνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους.

Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους δασκάλους, Παναγιώτη Καλόγηρο, Ηλία Σιούτα, Γιώργο Παπαγεωργίου, Χαράλαμπο Ντίνο, Χρήστο Αρότσιο και Κωνσταντίνα Πλαβού, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου, τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας.

Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται πλάι μας.

Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει για τα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.
Και του χρόνου ...!!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας


 

 

Επιστροφή