Παρουσιάστηκε στην Καλαμπάκα το βιβλίο της Έρης Μαυρογιάννη «Όπου η ζωή… στο κόκκινο»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Παρουσιάστηκε στην Καλαμπάκα το βιβλίο της Έρης Μαυρογιάννη «Όπου η ζωή… στο κόκκινο»

Όπου η ζωή στο… κόκκινο… Το βιβλίο της Τρικαλινής δημοσιογράφου-συγγραφέως Έρης Μαυρογιάννη παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού  Κέντρου Τρικάλων.Μία εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες Τρικαλινοί.

Για το βιβλίο μίλησαν η συγγραφέας, ο ηθοποιός και Συγγραφέας Ζήσης Παπαϊωάννου, η Μάρθα Γκάνια -Μπατατόλη (μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η καρδιά του παιδιού», ο ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Μπάκος,  ο καρδιολόγος Νίκος Μαγκούτης, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας -Πολιτισμού -Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα το βιβλίο «Όπου η ζωή… στο κόκκινο» (εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ) είναι ένα βιβλίο με το οποίο πρεσβεύει την αγάπη της  «για τις γυναίκες εκείνες που παλεύουν με όποιον τρόπο να γίνουν μητέρες. Πρεσβεύει την αγάπη μου για τις μητέρες εκείνες που προσπαθούν να γίνουν κι άλλο… κι άλλο… και όσο μπορούν, ακόμα πιο δυνατές, για να στηρίζουν τα παιδιά τους».


Η εκδήλωση διανθίστηκε με ένα πλούσιο πρόγραμμα που πρόσφερε θέαμα στους παρευρισκόμενους με το θεατρικό από το θεατρικό εργαστήρι της Σίας Φαράκη, την Ελένη Ζιάκα μαέστρο της Δημοτικής χορωδίας Τρικάλων, την παιδική και νεανική χορωδία Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, που τραγούδησε υπό τη διεύθυνση της μαέστρου, ενώ τραγούδησε  η Αλίκη Τσάνιου με τον Γιώργο Μίγκα στο πιάνο.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Έρη Μαυρογιάννη υπέγραψε αντίτυπα κι απάντησε σε ερωτήσεις.
 

 

Επιστροφή