5ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
5ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”

Από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου 2017, η Αθήνα γιορτάζει και σε προσκαλεί!
 
Opening – Welcome PARTY - Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 (21:00)
Σάββατο 8  και Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 (21.00)
2 Μεγάλες Παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου
 
Το Artistic Studio Oriental Expression – κύριος διοργανωτής του Φεστιβάλ – σας καλεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο πανηγυρικό Opening Party που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ. Ένα πάρτυ καλωσορίσματος γεμάτο χορευτικές εκπλήξεις, άφθονο κρασί και αναψυκτικά, νόστιμες πίτσες, ινδικά σνακ όπου όλοι οι φίλοι και προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ θα είναι εκεί! Στα decks η  Ισιδώρα από την ISIS SOUND! Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τέχνης «14η Μέρα» με είσοδο ελεύθερη (Καλλιρρόης 10 – Νέος Κόσμος – Στάση μετρό Ακρόπολη).

Με 2 μοναδικές χορευτικές παραστάσεις το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 κορυφώνεται στο Θέατρο Δόρα Στράτου η φετινή διοργάνωση του 5oυ Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.

Με τις σαγηνευτικές χορογραφίες του Bollywood αλλά και το ινδικό στοιχείο να πρωτοστατούν, η ιδρύτρια της 1st Bollywood Dance Academy Greece Άννα Δημητράτου πλαισιωμένη από τα μέλη της Ακαδημίας και πλειάδα διεθνώς αναγνωρισμένων δασκάλων και χορευτών, μας οδηγούν σταδιακά από την χορευτική παράδοση Ανατολής και Δύσης ως τη μετεξέλιξη της παράδοσης αυτής στις μέρες μας.

Έτσι, θα γίνουμε όλοι «μύστες» της αέναης χορευτικής δημιουργίας, δίνοντας το σπουδαίο μήνυμα πως η Τέχνη γεννάει πολιτισμό, ενώνει, μα πάνω απ' όλα εξυψώνει τον άνθρωπο στη σφαίρα της χαράς, που είναι η αληθινή του φύση!
Μεγάλα ονόματα όπως η διεθνούς φήμης Ινδή χορεύτρια, δασκάλα και χορογράφος του Kathak Δρ. Tina Tambe, η Ινδή Prasanti Jena, η Ουκρανή Anna Kuharenko, οι Ινδοί χορευτές και δάσκαλοι Daniel Paul και Sumon Rudra, καθώς και μεγάλα χορευτικά γκρουπ από την Ελλάδα και εξωτερικό όπως οι Bolly Deewani από την Γαλλία, Danny’s Bollywood Dance Crew από την Φινλανδία, Nereids, οι Shieldmaiden, η Ένωση Ποντίων Μελισσιών Αττικής με Χοροδιδάσκαλο τον Όμηρο Παχατουρίδη, η Χορευτική Ομάδα του Θεάτρου Δόρα Στράτου σε ελληνικούς – λαϊκούς χορούς, κ.α., θα ταξιδέψουν τους θεατές στο μαγικό κόσμο του χορού και της κίνησης.

Στo πλαίσιο του Φεστιβάλ, (7-9 Ιουλίου 2017), θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια χορού από μεγάλους δασκάλους, ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, μίνι Bazaar αλλά και Ινδικό φαγητό, ένα χαρούμενο πάρτυ καλωσορίσματος και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Μουσική, θέατρο, χορός, ενδύματα, αρώματα και γεύσεις ανατολής σας περιμένουν να τα γνωρίσετε. Μην αρνηθείτε στον εαυτό σας να μυηθείτε στα μυστικά τους. Ραντεβού στο 5ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”!
 
 


 
Επίσημο site:
http://www.bollywoodfestival.gr 
 
Event στο Facebook:
https://www.facebook.com/events/328462294194154/
 
Promo Video:
https://youtu.be/Rh50osQVSzA
 
Τιμές Εισιτηρίων
Opening Party:  Δωρεάν Είσοδος
Είσοδος σε 1 Παράσταση:     10 ευρώ
Είσοδος σε 2 Παραστάσεις:     15 ευρώ
 
Προπώληση στο www.ticketservices.gr (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου – Tηλεφωνικά: 210 7234567) και στα καταστήματα Public.
 
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID-UNESCO). Συνεργάτης στο κομμάτι της επικοινωνίας και προώθησης είναι η www.ActionEsti.gr
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα  εισιτήρια, απευθυνθείτε στους Διοργανωτές (Τηλ. Επικοινωνίας 210-9735888 – 6997116407) ή στο www.bollywoodfestival.gr
 
 

 

 

Επιστροφή