Διήμερο Σεμινάριο από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Τρικάλων "EΑΡ"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Διήμερο Σεμινάριο από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Τρικάλων

“1ο Διήμερο Σεμινάριο Musical Theater” με την  Ευγενία Λιάκου 16 - 17 Δεκεμβρίου 2017

Διήμερο Σεμινάριο Μusical Theater για Παιδιά (Δημοτικού/Γυμνασίου) και Ενήλικες (+16 ετών) στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Ν. Τρικάλων έαρ από την τραγουδίστρια και χορεύτρια Ευγενία Λιάκου.

Το Musical theater είναι ένα είδος, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει ανθίσει στην Ελλάδα, με πολλά κλασικά έργα να ανεβαίνουν κάθε χρόνο, αλλά και αρκετά originals. Θεωρείται όχι αδίκως ένα από τα δύσκολα θεατρικά είδη, καθώς απαιτεί από τον ερμηνευτή, υψηλότατη ικανότητα στο τραγούδι και το χορό.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά με τα τρία στοιχεία του μιούζικαλ (χορός τραγούδι & υποκριτική). Θα επιλεγεί μια σκηνή από το ρεπερτόριο του παιδικού μιούζικαλ, πάνω στην οποία οι μαθητές θα διδαχθούν το αντίστοιχο τραγούδι και τη χορογραφία, με σκοπό να μπορέσουν να την παρουσιάσουν στο τέλος του σεμιναρίου στους γνωστούς και φίλους. Βασικές αρχές και τεχνικές χορού, και τραγουδιού, καθώς και τραγουδιού σε σύνολο είναι λίγα από τα τεχνικά σημεία στα οποία θα δοθεί βάση.

Περισσότερες πληροφορίες:
    Για ενήλικες click εδώ https://goo.gl/T3PKM3
    Για παιδιά click εδώ https://goo.gl/i54amU

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 6976418674 & 2431070135
Ιωάννη Καλαμιώτη 14

Βιογραφικό:

Η Ευγενία Λιάκου είναι τραγουδίστρια & χορεύτρια. Στα 9 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και ανώτερων θεωρητικών και αποφοίτησε με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας από το Ωδείο Τρικάλων "Τάσια Κασιώλα". Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο χορό και το τραγούδι, αποκτώντας πτυχίο χορού ISTD-Modern Theater Dance και τραγουδιού από το London College of Music.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και master classes στο μιούζικαλ και στην υποκριτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε σχολές όπως Stella Adler (Νέα Υόρκη), Arts Educational Schools London(Λονδίνο) κ.α.

Στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει στις περισσότερες παραγωγές μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων, όπως τα West Side Story στο Μέγαρο Μουσικής (2016), Sweet Charity στο Θέατρο Badminton (2016), Nine στο Θέατρο Πάνθεον (2015), Annie the Musical στο Θέατρο Ακροπόλ (2014), Δαίμονες στο Θέατρο Παλλάς (2013).

Από το 2016 είναι η βασική τραγουδίστρια των The Swinging Cats και μέλος του φωνητικού συνόλου Fones.


 

 

Επιστροφή