Υπέροχες ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Υπέροχες ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Υπέροχες ταινίες προβάλλονται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου τις επόμενες βδομάδες.
Πιο συγκεκριμένα:
Αυτήν την βδομάδα προβάλλεται ταινίες μικρού μήκους που βραβεύτηκαν στο Φετινό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας.

Τρίτη 30/1  ώρα  21.00  (Α΄ μέρος), Τετάρτη 31/3  ώρα  21.00  (Β΄ μέρος), Είσοδος Ελεύθερη.
 
Drama-Short-Film-Festival-2017-000-poster
 
Από τη Πέμπτη 1/2 ΛΑΪΔΗ ΜΑΚΜΠΕΘ  Εποχής 89΄


Καθαρός, λιτός, απέριττος κινηματογράφος που μπορεί να σε συνεπάρει με την πρώτη ύλη: τις ερμηνείες και τις εμπνευσμένες εικόνες… (Γιάννης Ζουμπουλάκης -Το Βήμα)
και με αρκετές σκηνές να παραπέμπουν σε πίνακες ζωγραφικής. Παράλληλα, η σκηνοθεσία του είναι εξαιρετικά σύγχρονη (Αγγελική Στελλάκη –Cinepivates)
 
Σχετική εικόνα
 
Από τη Πέμπτη 8/2    ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ Κομεντί 90΄

 
Tο «Ερωτες & Φιλίες» παραμένει μέχρι το τέλος του διασκεδαστικό, καυστικό και απρόσμενα σύγχρονο, παρά το παρελθοντικό του σκηνικό (Χρ. Μήτσης-Αθηνόραμα). … Αποτελεί στιλάτη διασκευή ενός επιστολικού μυθιστορήματος της Τζέιν Όστιν, το οποίο αποτυπώνει έξοχα το σατιρικό πνεύμα της συγγραφέα... (Δημήτρης Δημητρακόπουλος- flix)
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙεσ
 
Από τη Πέμπτη 15/2 Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ   Κοινωνική 116’
 
Περνώντας με αριστοτεχνικούς ελιγμούς από την κωμωδία στο δράμα στην ίδια σκηνή και με εικαστική ψυχρότητα η οποία αναδεικνύει μέσα από τους φωτισμούς και τα καδραρίσματα την αδυναμία ανθρώπινης επικοινωνίας, η Ενιέντι συνθέτει ένα πολυεπίπεδα αμήχανο, συναισθηματικά παγωμένο σύμπαν, το οποίο αναζητά διαφυγή σε μια ονειρική πραγματικότητα (Χρ. Μήτσης-Αθηνόραμα). Είναι μια ταινία γεμάτη αγάπη για την αδυναμία, γεμάτη ελπίδα για τις απροσδόκητες ερωτικές ιστορίες, γεμάτη πραγματισμό για τις σκιές της ζωής - τόσο όμορφη και ρομαντική που της επιτρέπονται και τα παραστρατήματα (Λήδα Γαλανού  FLIX).
 
http://www.athinorama.gr/lmnts/events/cinema/10058693/f3.jpg
 
Να σημειώσουμε επίσης ότι την αυτήν την Κυριακή θα προβληθεί στο ΣΙΝΕΑΚ για τα παιδιά: Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης  (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη)
Ευχάριστη, καλοπροαίρετα ρομαντική και προσεγμένα μεταγλωττισμένη εφηβική ταινία κινουμένων σχεδίων. Πόλυ Λυκούργου-FLIX


 

 

 

Επιστροφή