Χρίστος Μοδέστου - "Νύχτα μαγικιά" - Live at Gioconda Coffee Bar

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χρίστος Μοδέστου -

Ο Χρίστος Μοδέστου με τον πιανίστα και συνθέτη Ανδρέα Τσέγα, παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς.

Το όνομα της παράστασης αυτής είναι "Νύχτα Μαγικιά":


  Ένα αφιέρωμα που ξεκινά από το Μάνο Χατζιδάκι και μνημονεύει όλους αυτούς τους Έλληνες συνθέτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι, όπως: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Μάριο Τόκα, Γιάννη Σπανό, Δημήτρη Λάγιο κ.α., με αναφορές στο ρεμπέτικο καθώς και τραγούδια από την παράδοσης μας.


Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του Audio Institute of America και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού με τις: Ελένη Κυπριανού, Κλειώ Μυτιληναίου και Λένια Ζαφειροπούλου. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως ερμηνευτής σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.
Μαζί του στο πιάνο ο Ανδρέας Τσέγας:
Ο Ανδρέας Τσέγας γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε Σύνθεση Κλασικής και Ηλεκτρονικής μουσικής καθώς και εφαρμογή της μουσικής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως τη Βίκη Μοσχολιού, Δημήτρη Μητροπάνο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μαρίνο, Θάνο Μικρούτσικο, Λουκιανό Κηλαηδόνη και Γιάννη Ζουγανέλη. Συνέθεσε μουσική για θεατρικά έργα.

Σχεδιασμός αφίσας: Χρήστος Τύμπας

Gioconda Coffee Bar
Ερμού & Υψηλάντου 1 (Παλ. Μανάβικα)
Κρατήσεις στο 24314 00028
Σάββατο 17 Μαρτίου 2018
Έναρξη: 21:30

 

 

Επιστροφή