Tσακνής και ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ αυτή τη βδομάδα στο μουσικό στέκι "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Tσακνής και ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ αυτή τη βδομάδα στο μουσικό στέκι

ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ Παρασκευή 23 Μαρτίου
Λίγο πριν το official release του νέου δίσκου τους, οι ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ ξεκινάνε το "Μετά Απ΄το Τέλος Tour" για να παρουσιάσουν στο κοινό τους ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από τη δισκογραφική πορεία τους συγκροτήματος μέχρι σήμερα.

Το tour που θα περάσει από το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου, είναι ο προπομπός για τη νέα εποχή των ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ η οποία αναμένεται με μεγάλη προσμονή από φανατικό κοινό του συγκροτήματος.


Doors open : 21:00
Είσοδος ταμείο : 10 ευρώ (προπώληση 8 ευρώ Δισκορυχείον music store)


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ Σάββατο 24 Μαρτίου
Ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, αλλά και με τραγούδια φίλων του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική.


Μαζί με τον Διονύση Τσακνή εμφανίζεται η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Δήμητρα Κελεκίδη, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, κλέβοντας τις εντυπώσεις, μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της σε γνωστό talent show.


Τον Διονύση Τσακνή και τη Δήμητρα Κελεκίδη, πλαισιώνει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Ο Δημήτρης Μπέλος στο πιάνο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα τύμπανα και ο Δημήτρης Φροσίνης στο μπάσο.

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 10 ευρώ



 

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή